Uutiset - 6/2022

HR-viesti
Hyvinvointi

Vastavoima passiivisuudelle ja sosiaalisille etäisyyksille - uudenlaiset mobiiliratkaisut auttavat työyhteisöjä voimaan paremmin

21.06.2022

Ihmiset kaipaavat nyt uutta buustia työhyvinvointiinsa. Yhteisöllisyydellä ja kohtaamisilla on suuri merkitys henkilöstön hyvinvoinnille, jota kannattaa lähteä parantamaan koko työyhteisön voimin.

Lue uutinen (hrviesti.fi)
Työympäristö (toimitilat)

Ainutlaatuiset puitteet kokouksille

Olympiastadionilla järjestetyissä tilaisuuksissa on fiilistä

17.06.2022

Olympiastadion on Suomen suurin tapahtuma-areena, joka tapahtumien ohella elää ja hengittää päivittäin muita toimintoja. Stadion tarjoaa tiloja eri kokoisten kokousten järjestämiseen sekä ruoka-, liikunta- ja oheisohjelmapalveluja.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi

Mielenterveyden vahvistaminen työpaikalla kaipaa uusia tapoja ja hyvää yhteistyötä

16.06.2022

Mielenterveysperustaiset sairauspoissaolot ovat lisääntyneet. Kelan mukaan mielenterveyden häiriöistä johtuvat sairauspäivärahakaudet ovat yleistyneet kaikissa ikäryhmissä, naisilla jonkin verran enemmän kuin miehillä. 16-34 -vuotiaiden mielenterveysperusteiset sairauspäivärahakaudet ovat yleistyneet lähes yhtäjaksoisesti jo yli 15 vuoden ajan. Taustalla on monenlaisia tekijöitä, tärkeimpänä ehkä työelämän kiihtyvä muutos ja uudet työntekemisen tavat, jotka haastavat mieltä.


Lue uutinen (hrviesti.fi)