Uutiset

HR-viesti
Työlaki

Kannattaako TyEL kilpailuttaa?

08.11.2023

TyEL-vakuutusmaksu on yritykselle pakollinen menoerä, jos yrityksellä on vähintään yksi työntekijä. Nykyisin TyEL:n kuukausittaiset kustannukset määräytyvät työeläkevakuutusyhtiöittäin asiakasryhmäkohtaisesti. PubliCo testasi ilona.worksin maksuttoman TyEL-vakuutusten kilpailutuksen - voiko TyEL-vakuutusmaksuissa säästää?

Lue uutinen (hrviesti.fi)
HR-järjestelmät (palkanmaksu)

Miksi oma palkkahallinto ei kannata?

Alle 1000 hengen yrityksissä oma palkkahallinto ei ole kustannustehokasta tai riskitöntä

02.11.2023

Alle tuhat henkilöä työllistävissä organisaatioissa on harvoin kannattavaa pitää pelkästään palkanlaskentaan keskittynyttä tiimiä, sillä oman tiimin erikoisosaamisen ylläpitäminen voi osoittautua haasteeksi. Ulkoistetun palkkahallinnon tärkein hyöty onkin aiheeseen erikoistunut tiimi.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
HR-järjestelmät

HR-analytiikka on tärkeä työkalu liiketoiminnan kehittämisessä

12.10.2023

Henkilöstöhallinnon ja HR-analytiikan merkitys datalähtöisessä strategisessa päätöksenteossa sekä liiketoiminnan ohjauksen elementtinä on alettu tunnistaa viime vuosina. HR-analytiikka tuo yritykselle kestävää kilpailukykyä tekemällä liiketoiminnan kehityskohteita näkyviksi ja mitattaviksi.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi###Yrityskulttuuri

Anna lahjaksi ikimuistoisia hetkiä

Elämyspaketti mukautuu erilaisiin kiittämisen ja palkitsemisen tarpeisiin

02.10.2023

Elämys on ikimuistoinen lahja, joka tuottaa iloa ja luo muistoja. Monipuolisten elämyspakettien sisältämistä vaihtoehdoista lahjansaaja voi valita itseään kiinnostavan elämyksen. Elämyksiä on tarjolla useilla paikkakunnilla.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Johtaminen###Rekrytointi (arviointityökalut)

Valitse johtaja viisaasti

Tutkittuun tietoon perustuva rekrytointiprosessi on avain menestykseen

29.09.2023

Hyvälle johtajalle ei ole yleispäteviä valintakriteerejä, ja johtajana voi menestyä erilaisilla taustoilla. Ulkopuolinen, objektiivinen kumppani auttaa onnistumaan rekrytointiprosessissa ottaen huomioon organisaation toimintakontekstin.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi

Huippukylmähoitolaite on satsaus hyvinvointiin

26.09.2023

Satakerta Rödl Partner on hankkinut huippukylmähoitolaitteen jo kahteen toimipisteeseensä. Kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeva kylmähoitolaite on työpaikan vetovoimatekijä. Kylmähoito tukee kivunhallintaa ja lihashuoltoa sekä virkistää.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi###Yrityskulttuuri

Palkitse ja muista henkilöstöä arvostetulla lahjalla

13.09.2023

Kultakeskuksen laajasta jalometalli- ja designtuotteiden valikoimasta löytyy sopiva tuote kaikkiin palkitsemisen ja muistamisen tarpeisiin henkilöstölle tai sidosryhmille. Hyvin valittu lahjatuote muistuttaa saajaa lahjan antajasta pitkään.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Koulutus###Yrityskulttuuri

Monikulttuurisuus työpaikoilla - arvopohjaiset teot ratkaisevat

11.09.2023

Monikulttuurisuus puhuttaa niin yhteiskunnassa kuin työpaikoillakin. Miten monikulttuurisuus tulisi ottaa huomioon yrityksen arjessa?Ja mistä oikeastaan puhumme, kun pohdimme monikulttuurisuutta työympäristössä?


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Johtaminen###Koulutus###Yrityskulttuuri

Arvovalmennuksen kautta nostetta organisaatioon

06.09.2023

Value Trainer® -arvovalmentajakoulutus on Suomen ensimmäinen rekisteröity arvoalan koulutus. Alun perin Jaana Villasen kehittämää koulutuskonseptia toteuttaa nyt kesästä 2023 lähtien Faktia Koulutus Oy.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Yrityskulttuuri

Keskuskauppakamari täydentää palkitsemistuotteiden valikoimaansa

24.08.2023

Keskuskauppakamarin uudella pronssisella ansiomerkillä voi palkita työntekijöitä viiden vuoden työskentelystä saman työnantajan palveluksessa. Ansiomerkit ovat arvostettuja tunnustuksia työnantajalta ja elinkeinoelämältä.


Lue uutinen (hrviesti.fi)