Uutiset - 2022

HR-viesti
Hyvinvointi

Juhlapuheista käytäntöön

Kirjoittaja: Tony Dunderfelt

29.11.2022

Työhyvinvointitutkimus on Suomessa maailman huippuluokkaa. Meillä on kansainvälisesti katsottuna myös satsattu todella paljon työturvallisuuteen, johtamiseen, työterveyteen ja työyhteisöjen kehittämiseen. Olen itse kouluttanut näitä teemoja 1980-luvulta lähtien ja kirjoittanut paljon ihmisen psykologisesta itsetuntemuksesta.

Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi

Yhteisöllinen mobiilisovellus tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia

24.11.2022

Ylikuormittuminen, stressi ja eristyneisyyden tunne heikentävät henkilöstön hyvinvointia. Työyhteisöjen tarpeisiin suunniteltu mobiilisovellus tukee hyvinvointia ohjaamalla yhteisöllisyyteen ja omien tarpeiden kuuntelemiseen.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi###Johtaminen###Yrityskulttuuri

HENRY ry ja HR Viesti sisältöyhteistyöhön

23.11.2022

Muuttuvassa työelämässä johtamistaitojen ja osaamisen jatkuva kehittäminen on kriittinen menestystekijä. HR Viesti ja HENRY tarjoavat HR-päättäjille helpon tavan pysyä ajan hermolla tuomalla henkilöstön johtamiseen ja kehittämiseen liittyvät sisällöt osaksi HENRYn uutissivustoa.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi

Nuotioruokailu ja metsän mahdollisuudet luovat upeat puitteet erilaisille yritystapahtumille

16.11.2022

Nuuksion kansallispuistossa ja luontokeskus Haltiassa voi viettää unohtumattomia yritystapahtumia, joiden ohjelmatarjonnassa hyödynnetään metsän erilaisia mahdollisuuksia. Tunnelmallinen eräruokailu elävän tulen valaisemalla nuotiolla on tapahtumien kohokohta.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Johtaminen###Koulutus###Yrityskulttuuri

Kun tiedosta jalostuu arvoa - Tiedolla johtaminen on modernin organisaation menestystekijä

15.11.2022

Tietojohtaminen tukee organisaatioiden elinvoimaisuutta ja kilpailukykyä. Menestyksekäs tiedolla johtaminen vaatii tänä päivänä uudenlaisia valmiuksia, jotka auttavat yksilöitä ja yrityksiä luomaan kestävää arvoa.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi###Johtaminen (etätyö, hybridityö)###Yrityskulttuuri

Eksyksissä etätyössä, hämillään hybridihommissa? - Työn uusi käsikirjoitus tehdään nyt!

09.11.2022

Etätyö tuli Suomeen ryminällä ja jäädäkseen. Mutta vaikka suomalaiset ovat osoittautuneet todellisiksi etätyön erikoisjoukoiksi myös kansainvälisessä vertailussa, on selvää, että ei tämäkään muutos ilman kitkaa tapahdu. Miten organisaatio minimoi harha-askeleet ja nousee siivilleen hybridityön aikakaudella?


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi###Johtaminen###Yrityskulttuuri

Työhyvinvointia liikunnasta - Näin Suomen aktiivisin työpaikka innostaa työntekijänsä liikkumaan

09.11.2022

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä fyysinen aktiivisuus on tuotu osaksi organisaation jokapäiväistä arkea. Henkilöstöliikunnan peruskivenä on ihmislähtöinen, innovatiivinen ja osallistava toimintakulttuuri.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi

Teknologia apuna mielen työhyvinvoinnissa

02.11.2022

Mielestä huolehtiminen on tärkeä työelämätaito yksilö-, organisaatio- ja yhteiskuntatasolla. Ihon sähkönjohtavuutta mittaavan sormuksen avulla mielen kuormittumista voi seurata reaaliaikaisesti ja luotettavasti.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi###Pelillistäminen###Tiimit###Yrityskulttuuri

Ensiluokkaiset tiimiaktiviteetit sitouttavat, motivoivat ja auttavat menestymään

31.10.2022

Teambuilding-aktiviteetit parantavat tunnetusti hyvinvointia ja me-henkeä, ja parhaimmillaan hyödyt säteilevät koko organisaatioon. Osaavien ammattilaisten avulla ikimuistoinen tiimiaktiviteetti järjestyy helposti avaimet käteen -periaatteella. Aivan omaa luokkaansa oleva aktiviteettivalikoima myös takaa sen, että yhteinen tekeminen nousee takuuvarmasti tiimipäivän tai vaikkapa konferenssin tähtihetkeksi.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Rekrytointi###Yrityskulttuuri

Epätyypilliset työsuhteet resurssoinnissa

20.10.2022

Työnteon ja resurssoinnin mallit moninaistuvat, mihin on muutoksen sitkeimmänkin vastustajan taivuttava. Pelkkä ilmiön tunnistaminen ei kuitenkaan riitä, erityisesti jos haluaa onnistua osaajakisassa ja tätä kautta liiketoiminnassa. Avaimet onnistumiseen löytyvät uteliaisuudesta tutkia vaihtoehtoja, rohkeudesta kokeilla sekä kyvystä luoda merkityksellisyyttä. Sitoutumista ruokitaan luomalla yhteiset motivoivat tavoitteet - monipuolisen ja joustavan resurssoinnin toimiessa kasvun, kehityksen ja tehokkuuden mahdollistajana.


Lue uutinen (hrviesti.fi)