Uutiset - 2018

HR-viesti
Hyvinvointi###Johtaminen###Yrityskulttuuri

Unelmien työelämä - mistä yritysjohto haaveilee?

06.03.2024

Mistä yritysjohdossa unelmoidaan ja millaisista muutoksista syntyy parempi työelämä? Muun muassa näihin kysymyksiin Freia Oy hakee vastausta yritysjohdolle suunnatussa DREAMS-tutkimuksessa.

Lue uutinen (hrviesti.fi)
HR-järjestelmät###Hyvinvointi###Johtaminen (etätyö, hybridityö)###Yrityskulttuuri

Miten muuttuvassa työelämässä voi rakentaa yhteisöllisyyttä?

20.02.2024

Etä- ja hybridityö vaativat uusia näkökulmia johtamiseen. Kohtaamisten ja yhteistyön kasvattaminen luo yhteisöllisyyttä ja antaa pohjan inklusiiviselle työkulttuurille


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi###Yrityskulttuuri

Paasitornissa kohtaavat ihmiset, ideat ja aikakaudet

08.02.2024

Paasitorni on ainutlaatuinen kokous-, kongressi-, juhla- ja tapahtumatalo Helsingin parhaalla paikalla Siltasaaressa. Monipuolisten mahdollisuuksien kohtaamispaikasta löytyy sopiva tila muutaman hengen palaverista aina 800 hengen tilaisuuksiin. Jokaisen tapahtuman onnistuminen on Paasitornin henkilökunnalle sydämen asia.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi###Yrityskulttuuri

Energiaa ja parempaa palautumista huippuluokan hyvinvointihoidoilla

07.02.2024

Henkilöstön palautumisesta ja voimavaroista huolehtiminen auttaa työntekijöitä jaksamaan työssä ja vapaa-ajalla. Työnantaja voi tukea työntekijöiden palautumista ja edistää hyvinvointia tarjoamalla henkilöstön käyttöön huippuluokan hyvinvointiteknologiaa.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi###Tiimit###Yrityskulttuuri

Työyhteisöjen suosikkitapahtuma laajenee Tampereelle

05.02.2024

Edenred Yritysmaratonviesti, Suomen suurin työyhteisöille suunnattu juoksutapahtuma, laajenee Helsingistä Tampereelle toukokuussa 2024. Tämä suosittu hyvän mielen tapahtuma tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden henkilöstöliikunnan edistämiseen ja yhteisöllisyyden vahvistamiseen.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi

Työhyvinvointi on strateginen valinta

30.01.2024

Hyvinvointi on enemmän kuin vain yksittäinen valinta - se on strateginen päätös. Varalan hyvinvointipalveluissa uskotaan, että henkilöstön hyvinvointia voidaan vahvistaa pitkäjänteisen suunnittelun, sitoutumisen ja aktiivisen toiminnan avulla.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Koulutus###Valmennus###Yrityskulttuuri

Strateginen henkilöstöjohtaminen vaatii vahvaa osaamista

Valjasta muutos mahdollisuudeksi Executive HR -ohjelman tarjoamien työkalujen avulla

25.01.2024

Liiketoimintaympäristö muuttuu jatkuvasti. Osa muutoksista, kuten digitalisaatio ja tekoäly, saattavat muuttaa ammattien logiikkaa perustavanlaatuisesti. Miten HR-ammattilaiset voivat tunnistaa muutoksen aiheuttamat haasteet omassa organisaatiossa ja tuoda niihin ratkaisuja?


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi###Johtaminen###Yrityskulttuuri

Onko ammattimaisuutta näyttää vai piilottaa tunteet ja turhautumiset?

14.01.2024

Valmentavan johtajuuden ja varsinkin yhteisöohjautuvuuden johtajuuskulttuurissa pitää varautua siihen, että tunteita esiintyy enemmän kuin perinteisessä johtajuuskulttuurissa. Ihmisten kesken syntyy konflikteja, sillä kaikesta ei olla samaa mieltä ja esihenkilön tehtävä ei olekaan enää sanella asioiden laitaa. Uuden johtajuuden kulttuurissa erityistaidoksi nousee palautuminen konflikteista. Onko ammattimaisuutta näyttää vai tukahduttaa tunteensa? Missä menee raja näiden välillä?


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Johtaminen###Rekrytointi###Yrityskulttuuri

Arvojen arvonnousu

Yrityksen oikeat arvot näkyvät usein pienissä mutta paljastavissa arjen yksityiskohdissa rekrytoinnista asiakaspalveluun - mutta missä kurssissa on suomalainen arvojohtaminen tällä hetkellä?

09.01.2024

Varsinkin nuoret haluavat tehdä arvojensa mukaista työtä - tämän me tiedämme. Mutta jos yritysesitteessä prameilevat arvot ovat arjesta vieraantuneen johdon ideoimia ja mainostoimiston kiillottamia, niistä muodostuu helposti kahvihuoneen kestovitsi.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
HR-järjestelmät###Yrityskulttuuri

ChatHR

29.11.2023

Tekoäly mullistaa markkinoinnin, myynnin ja itse tuotannon - mutta miten on henkilöstöhallinnan laita?


Lue uutinen (hrviesti.fi)