HRx 2023 

Kestävä työelämä

29.3.2023 | klo 8.00 – 17.15 | Scandic Marina Congress Center

OSAAMINEN • MUUTOS • VASTUULLISUUS • KASVU

Suomen johtava HR-alan tapahtuma HRx kokoaa HR-ammattilaiset jälleen yhteen verkostoitumaan, keskustelemaan ja inspiroitumaan alan edelläkävijöiden johdolla 29.3.2023 Helsingin Scandic Marina Congress Centeriin. HRx -tapahtuma haastaa HR-ammattilaiset vuosittain ison x-teeman ympärillä, joka tulevana vuonna on kestävä työelämä.

Ihmiskeskeisyydestä menestyksen resepti?

Toinen toistaan seuraavat maailman myllerykset haastavat yrityksiä ja organisaatioita. Muutos ei ole HR:lle uusi asia, mutta kiihtyvä uudistumisvauhti saa työpöydän täyttymään ja HR-ammattilaiset uusien kysymysten äärelle. Tässä ajassa on rakennettava kestävää työelämää. Pikaratkaisuilla ei rakenneta perustaa tulevaisuudelle.

Vastuullisuus on noussut uudelle tasolle. Miten ollaan vastuullinen työantaja? Miten diversiteettiä, yhdenvertaisuutta ja inklusiivisuutta käytännössä toteutetaan? Työvoimapula haastaa rekrytointia sekä osaamisen kehittämistä organisaatioiden sisällä. Ihmiskeskeinen organisaatio ja käytännöt ovat yhä oleellisempia menestystekijöitä tulevaisuudessa, niin tuottavuuden näkökulmasta kuin osaavan työvoiman sitouttamiseksi. Ihmiset ovat usein menestyksen tärkein tekijä ja näin HR:llä on avainrooli matkalla menestykseen!

Lämpimästi tervetuloa rakentamaan kestävää työelämää yhdessä kollegoiden ja alan asiantuntijoiden kanssa!

Lisätietoja

Sisältö:
Sini Mäkinen, tapahtumapäällikkö
sini.makinen @ almamedia.fi
+358 50 574 5570

Yhteistyökumppanuudet:
Tiina Salminen, projektipäällikkö
tiina.salminen @ almamedia.fi
+358 40 342 4579