HRx

HENRYn ja Alma Talentin uusi yhteistyötapahtuma HRx -tapahtuma haastaa HR-ammattilaiset vuosittain ison x-teeman ympärillä. HRx-tapahtuman osalta missiomme on olla Suomen kiinnostavin HR-ammattilaisten kohtaamispaikka ja tämän lupauksen lunastimme vuonna 2016. Tapahtumassa pureuduttiin rohkeasti ja inspiroivasti siihen, miten panostukset HR:n saadaan tuottamaan paremmin. Korkeatasoinen, uusi, HR-päättäjille suunnattu tapahtuma kiinnosti myös yhteistyökumppaneita. Kumppanit tuovat omalta osaltaan kiinnostavia puheenvuoroja ja case-esimerkkejä, joista jokainen saa jotakin uutta omalle työpaikalle vietäväksi.

Tervetuloa HRx 2017 -tapahtumaan!

Tapahtuman X-teema tänä vuonna on teknologia ja ihmiset rintarinnan – miten tekoäly, robotiikka, analytiikka ja muut teknologiat ovat kiinteä osa organisaation tekemistä ja muuttavat toimintaa sekä työn tekemistä. Ohjelman kantavia teemoja ovatkin:

• Tulevaisuuden organisaatio ja rakenteet
• Digitalisaatio – käyttäytymisen ja ajattelutavan täydellinen muutos
• Kasvua tukeva HR
• Ketterä kehittäminen & suunnittelu
• Uudet teknologiat mullistavat työn tulevaisuuden

Lisäksi kun talous on vihdoin lähtenyt kasvuun Suomessa, pyrimme tuomaan positiivista energiaa tapahtumaan käsittelemällä kasvuun liittyviä ”positiivisia” haasteita! Ohjelma huipentuu Googlen huippujohtajan keynoteen. Puheenvuorossa hän esittelee kehittämäänsä algoritmia siitä, miten ihmisen aivot käsittelevät iloa ja surua. Algoritmin avulla voimme ratkaista onnellisuuden.

Seuraa ja osallistu keskusteluun twitterissä #HRxhki ja tapahtuman LinkedIn -ryhmässä.

Jäsenetukoodilla HRxHENRY saat osallistumisesi hintaan 495€ + alv. 24% (norm. 595€ + alv. 24%)

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja: jaakko.tuuli@almamedia.fi