HRx

HENRYn ja Alma Talentin uusi yhteistyötapahtuma HRx -tapahtuma haastaa HR-ammattilaiset vuosittain ison x-teeman ympärillä. HRx-tapahtuman osalta missiomme on olla Suomen kiinnostavin HR-ammattilaisten kohtaamispaikka ja tämän lupauksen lunastimme vuonna 2016 ja 2017. Tapahtumassa pureuduttiin rohkeasti ja inspiroivasti siihen, miten panostukset HR:n saadaan tuottamaan paremmin. Korkeatasoinen, uusi, HR-päättäjille suunnattu tapahtuma kiinnosti myös yhteistyökumppaneita. Kumppanit tuovat omalta osaltaan kiinnostavia puheenvuoroja ja case-esimerkkejä, joista jokainen saa jotakin uutta omalle työpaikalle vietäväksi.

HRx 2018

Suomen johtava HR-alan tapahtuma HRx kokoaa vuosittain yli 500 HR-ammattilaista yhteen verkostoitumaan, keskustelemaan ja inspiroitumaan alan edelläkävijöiden johdolla. Tämän vuoden pääteemana on tulevaisuuden työelämä ja HR:n tärkeä rooli sen luomisessa ja johtamisessa.

Miten kulttuurinmuutosta johdetaan onnistuneesti? Minkälaista osaamista tulevaisuudessa tarvitaan? Kuinka yritys ja henkilöstö voi parhaiten hyötyä uusista teknologioista ja tavoista tehdä työtä? Näihin ja moniin muihin kiinnostaviin kysymyksiin saat vastauksen HRx 2018 -tapahtumassa. Osallistu keskusteluun ja ilmoittaudu mukaan vuoden merkittävimpään HR-tapahtumaan!

HENRYn jäsenet saavat 15% alennuksen etukoodilla HENRYNJÄSENET 
normaalihinta 650,00€ (+ALV 24%)

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!