Suodatus:

Järjestäjän mukaan
Suodata Nollaa
< huhti 2020 >
vkomatiketopelasu
14 30 31 1 2 3 4 5
15 6 7

07. huhti

WEBINAARI: Lisää liikettä työpäiviin!

Lisätietoja
8

08. huhti

WEBINAARI: Syvyys, jossa todelliset muutokset tapahtuvat – Johtamisen ja kulttuurin kehittäminen systeemisesti

Lisätietoja
9 10 11 12
16 13 14 15

15. huhti

WEBINAARI: Johtaminen kompleksisessa maailmassa

Lisätietoja
16

16. huhti

WEBINAARI: Opi palautumaan, jotta jaksat stressata!

Lisätietoja
17 18 19
17 20 21

21. huhti

WEBINAARI: Tiimisoppa - Tie tusinatiimistä huipputiimiksi

Lisätietoja

WEBINAARI: Punaisen langan punontaa - miten viestinnällä voi tuoda työhön merkityksellisyyttä

Lisätietoja
22

22. huhti

WEBINAARI: Opi haastamaan!

Lisätietoja
23

23. huhti

WEBINAARI: Muutoksen mittaaminen on rikki - korjataan se!

Lisätietoja
24 25 26
18 27 28 29 30 1 2 3
19 4 5 6 7 8 9 10

Saat ilmoittautumisestasi aina vahvistuksen sähköpostiisi
Kirjoitithan sähköpostiosoitteesi oikein? Tarkista myös roskapostikansio. Jos tilaisuus on täynnä, saat ilmoituksen jonotuspaikasta. Ilmoitamme jos paikkoja vapautuu.

Mistä tarkistaa olenko ilmoittautunut? Olenko ilmoittautunut paikan päälle vai webinaariin? Mistä saan webinaarilinkin ja salasanan?
Omalla jäsensivullasi näkyy kaikki ilmoittautumisesi, myös onko osallistumistumistapasi webinaari vai oletko tulossa paikan päälle.

Webinaarilinkki tulee näkyviin omalle sivullesi pari päivää ennen tilaisuutta. Jos haluat vaihtaa osallistumistapaa esim. paikan päältä webinaariin, peru ensin aikaisempi ilmoittautuminen ja ilmoittaudu uudelleen. Webinaarissa on yleensä tilaa.

Jos joudut perumaan ilmoittautumisen
Jos sinulle tulee este tai sairastut, peru ilmoittautumisesi oman jäsensivusi kautta peruutusajan puitteissa. Koska tilaisuuksissa on usein jonoa, peruthan ilmoittautumisesi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta tilallesi saadaan vielä toinen henkilö. Peruutukset ainostaan saman päivän tilaisuuksiin ennen tilaisuutta sähköpostitse henry@henry.fi, huomaa kuitenkin viimeinen peruutuspäivä.

No show -maksu
Käyttämättä ja/tai perumatta jätetystä paikasta maksuttomassa jäsentilaisuudessa veloitetaan 50 € + 24 % alv. No show – maksu. Huolehdithan paikan päällä itse siitä, että nimesi tulee osallistujalistaan. Näin vältyt No-show -maksulta.


Yhteistyökumppanit huomio!

Onko mielessäsi jokin aihe jolla haluaisit tavoittaa HENRYn jäsenet? HENRYn jäsenet koostuvat henkilöstöalan päättäjistä ja asiantuntijoista valtakunnallisesti. HENRYn ainutlaatuinen verkosto koostuu sekä akateemisessa maailmassa että elinkeinoelämässä toimivista alan huippuammattilaisista.

Meille on tärkeää, että jäsenemme kuulevat uusimmat tutkimustulokset, case -esimerkit uusista toimintatavoista ja uusimmat kehitysideat. Olemme kiinnostuneita yhteistyöstänne, jolla voimme tukea suomen henkilöstöhallintoa. Aamutilaisuutemme eivät kuitenkaan sovellu markkinointiin.

Otathan rohkeasti meihin yhteyttä ja olethan ajoissa varaamassa ajankohtaa!


Yhteydenotot: fanny.huuskonen@henry.fi

Lue lisää tapahtuman järjestämisestä HENRYllä