HENRY Akatemian koulutukset

 

Hei henryläinen – muistathan hyödyntää HENRY Akatemiaa!

HENRY ry:n jäsenenä pääset osallistumaan kaikkiin HENRY Akatemian koulutuksiin etuhinnalla. Profession kanssa yhteistyössä rakennetut koulutukset tarjoavat Suomen laadukkainta täydennyskoulutusta työelämän parhaille johtajille, esimiehille ja HR-osaajille – eli sinulle – ja siksi tarjoammekin -175 € edun koulutuksiin!

HENRY Akatemian suuren suosion saavuttaneesta valikoimasta löydät varmasti sopivan koulutuksen sinulle ja kollegoillesi. Vuonna 2021 koulutustarjonta muodostuu 17 erilaisesta täydennyskoulutuksesta.

Hyödynnä etusi ja ota haltuun himoitut työelämätaidot

HENRY ry:n jäsenenä pääset osallistumaan HENRY Akatemian koulutuksiin etuhinnalla. Tarjoamme sinulle -175 € alennuksen koulutusten normaalihinnasta koodilla HENRY. Yksipäiväisistä koulutuksista alennus on -130 €. Etuhinnan saat syöttämällä tilausvaiheessa kampanjakoodin kohtaan ''Etukoodi''. Kaikki koulutukset järjestetään vuoden 2021 loppuun etäkoulutuksina.

Etäkoulutuksiin osallistuminen on helppoa – kaikki on vain yhden klikin takana. Digitaalinen alustamme mahdollistaa sekä ajatusten vaihdon koulutusryhmän kesken että ryhmätyöt ja harjoitukset, aivan kuten lähiopetuksessakin. Etänä aikataulut ovat joustavampia, verkostoituminen on vaivatonta ja kaiken kukkuraksi voit palata takaisin tallenteen avulla. Lopuksi saat todistuksen itsellesi kurssin suorittamisesta, josta on varmasti hyötyä urapolullasi jatkossa.

Elokuu

17.–18.8.2021 | Rekrytointi 2.0
25.–26.8.2021 | Itseohjautuva organisaatio

Syyskuu
1.9.2021 | Organisaatiomuutokset, irtisanomiset ja lomautukset
15.–16.9.2021 | Henkilöstön osaamisen moderni johtaminen ja kehittäminen
21.–22.9.2021 | HR-analytiikka & tekoälyn mahdollisuudet

Syys-Lokakuu
28.9. & 12.10.2021 | Loistava työntekijäkokemus ja sen johtaminen

Marraskuu
3.–4.11.2021 | Loistava työnantajamielikuva
18.11.2021 | Onnistunut ja laadukas perehdytys

Asetimme riman heti korkealle – tässä osallistujien palautetta:

”Koulutus oli kokonaisuutena todella hyvä, ylitti odotukset. Vuorovaikutus kouluttajien ja osallistujien kesken oli vilkasta ja antoisaa.”

”Kouluttajat, hyvin suunniteltu kokonaisuus, mukavat innostavat kanssaosallistujat ja upeat puitteet”

”HUONE on värikäs ja hauska koulutuspaikka ja sinne on hyvät yhteydet julkisella liikenteellä.”

”Sisältö loistava. Vaikea teema tehty ymmärrettäväksi. Loistavia case-esimerkkejä, jotka todella avasivat ja havainnollistivat.”

”Odotuksia vastaava ja sen ylittävä sisältö, asiantuntevat ja asiasta innostuneet esiintyjät.”