HENRY Akatemian koulutukset

 

Hei henryläinen – muistathan hyödyntää HENRY Akatemiaa!

HENRY ry:n jäsenenä pääset osallistumaan kaikkiin HENRY Akatemian koulutuksiin etuhinnalla. Profession kanssa yhteistyössä rakennetut koulutukset tarjoavat Suomen laadukkainta täydennyskoulutusta työelämän parhaille johtajille, esimiehille ja HR-osaajille – eli sinulle! Siksi tarjoammekin -175 € alennuksen koulutusten normaalihinnasta koodilla HENRY.

Vuonna 2020 tarjonta muodostui 10 erilaisesta täydennyskoulutuksesta. Myös loppuvuoden koulutukset järjestetään etäkoulutuksina - näin pystymme edelleen tarjoamaan sinulle mahdollisuuden itsesi kehittämiseen, turvallisesti.

Verkko-opiskelu + etäopiskelu = joustava tapa kouluttautua

HENRY Akatemian koulutuksissa yhdistyy itsenäisen verkko-opiskelun sekä etäkouluttautumisen parhaimmat puolet yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Digitaalisella oppimisalustalla perehdyt etukäteen koulutuspäivien aiheisiin monipuolisten sisältöjen kautta. Tämän jälkeen luvassa on kaksi täydentävää koulutuspäivää opetuksen merkeissä digitaalisesti etänä. Voit lukea lisää koulutusmuodosta täältä

Etäkoulutuksiin osallistuminen on helppoa – kaikki on vain yhden klikin takana. Digitaalinen alustamme mahdollistaa sekä ajatusten vaihdon koulutusryhmän kesken että ryhmätyöt ja harjoitukset, aivan kuten lähiopetuksessakin. Etänä aikataulut ovat joustavampia, verkostoituminen on vaivatonta ja kaiken kukkuraksi voit palata takaisin tallenteen avulla. Lopuksi saat todistuksen itsellesi kurssin suorittamisesta, josta on varmasti hyötyä urapolullasi jatkossa.

Hyödynnä etusi!

HENRY ry:n jäsenenä pääset osallistumaan HENRY Akatemian koulutuksiin etuhinnalla. Tarjoamme sinulle –175 € alennuksen koulutusten normaalihinnasta koodilla HENRY. Etuhinnan saat syöttämällä tilausvaiheessa kampanjakoodin kohtaan ''Etukoodi''.

8.-9.12.2020 | Työhyvinvoinnin tavoitteellinen kehittäminen

Asetimme riman heti korkealle – tässä osallistujien palautetta:

”Koulutus oli kokonaisuutena todella hyvä, ylitti odotukset. Vuorovaikutus kouluttajien ja osallistujien kesken oli vilkasta ja antoisaa.”

”Kouluttajat, hyvin suunniteltu kokonaisuus, mukavat innostavat kanssaosallistujat ja upeat puitteet”

”HUONE on värikäs ja hauska koulutuspaikka ja sinne on hyvät yhteydet julkisella liikenteellä.”

”Sisältö loistava. Vaikea teema tehty ymmärrettäväksi. Loistavia case-esimerkkejä, jotka todella avasivat ja havainnollistivat.”

”Odotuksia vastaava ja sen ylittävä sisältö, asiantuntevat ja asiasta innostuneet esiintyjät.”