HENRY Akatemian koulutukset

 

Hei HENRYläinen – muistathan hyödyntää HENRY Akatemiaa!

HENRY ry:n jäsenenä pääset osallistumaan kaikkiin HENRY Akatemian koulutuksiin etuhinnalla. Profession kanssa yhteistyössä rakennetut koulutukset tarjoavat Suomen laadukkainta täydennyskoulutusta työelämän parhaille johtajille, esimiehille ja HR-osaajille – eli sinulle – ja siksi tarjoammekin sinulle huippuedun koulutuksiin!

HENRY Akatemian suuren suosion saavuttaneesta valikoimasta löydät varmasti sopivan koulutuksen sinulle ja kollegoillesi. Vuoden 2023 tarjonta muodostuu useasta eri täydennyskoulutuksesta, ja valikoima on saanut täydennystä eri aiheista entisestään!

Hyödynnä jäsenetusi!

HENRY ry:n jäsenenä pääset osallistumaan HENRY Akatemian koulutuksiin etuhinnalla.

Tarjoamme sinulle:

• Kaksipäiväisiin koulutuksiin -175 € alennuksen sen hetkisestä hinnasta koodilla HENRY2
• Yksipäiväisiin koulutuksiin -130 € alennuksen sen hetkisestä hinnasta koodilla HENRY1

Mitä aikaisemmin ilmoittaudut koulutukseen, sitä enemmän säästät, sillä edun saat myös Super Early Bird ja Early Bird -hinnoista! Siirry koulutuksen sivuille, lisää lippu ostoskoriin ja syötä jäsenetukoodisi ”Etukoodi” -kohtaan.

Koulutukset järjestetään joko joustavina hybridikoulutuksina – pääset valitsemaan sinulle sopivimman osallistumisvaihtoehdon: paikan päällä Espoossa tai etänä verkon välityksellä. Valikoimasta löydät myös tehokkaita ja interaktiivisia etäkoulutuksia, säästät matka- ja majoituskuluissa, muttet laadukkaasta sisällöstä! Lähes jokaisesta koulutuksesta on saatavilla tallenne käyttöösi. Näin pystyt palaamaan ja kertaamaan koulutuksen antia, kätevää, eikö!

2023

Tutustu tästä HENRY Akatemian koulutuskalenteriin 2023

Lokakuu
4. – 5.10.2023 | Konfliktikyvykäs organisaatio – toimivan yhteistyökulttuurin rakentaminen
26.10.2023 | Onnistunut ja laadukas perehdytys

Marraskuu
1.11.2023 | Palkka-avoimuusdirektiivi käytännössä
8. – 9.11.2023 | Loistava työnantajamielikuva
14. – 15.11.2023 | Työntekijäkokemuksen johtaminen yrityksen kilpailuetuna
21. – 22.11.2023 | Edistynyt henkilöstöanalytiikka ja tiedon tulkinta
28. – 29.11.2023 | Tunnista ja sitouta talentit organisaatioosi

Joulukuu
12. – 13.12.2023 | Valmentava johtamisote

***

Koulutukset ovat jo muutaman vuoden aikana keränneet huimasti positiivista palautetta - tässä osallistujien kommentteja:

”Koulutus oli kokonaisuutena todella hyvä ja ylitti odotukset. Vuorovaikutus kouluttajien ja osallistujien kesken oli vilkasta ja antoisaa.”

”Kouluttajat olivat asiantuntevia ja innostavia. Teoreettisten viitekehysten lisäksi oli mahtavaa, että esityksissä oli konkreettisia esimerkkejä. Suuri kiitos kouluttajille.”

”Hyvin suunniteltu kokonaisuus, mukavat innostavat kanssaosallistujat ja upeat puitteet.”

"Hyvin toteutettu, ajankohtainen ja hyvin aikataulutettu vuorovaikutuksellinen koulutus."

”Sisältö loistava. Vaikea teema tehty ymmärrettäväksi. Loistavia case-esimerkkejä, jotka todella avasivat ja havainnollistivat.”

”Todella hyvät kouluttajat. Molemmat koulutuspäivät olivat antoisia erityisesti siitä, että niissä keskusteltiin muiden osallistujien kanssa ja kouluttajat osallistivat kuuntelijoita."