HENRY Akatemian koulutukset

 

Uutta HENRY Akatemiassa - People Management Certificate -ohjelma

Tee osaamisesi näkyväksi – sertifioi oma HR-osaamisesi nyt.

Haluatko oppia uutta, edetä vaativimpiin tehtäviin, lunastaa paikkasi työelämän parhaiden joukossa – ja saada tästä virallinen tunnustus? Jos vastasit kyllä, tämä on juuri sinulle!

Haluamme tehdä kokemuksesi ja osaamisesi näkyväksi, joten HENRY ry ja Professio kehittivät yhdessä PMC – People Management Certificate -ohjelman, joka tukee HR-ammattilaisten matkaa kohti vastuullisempia tehtäviä. Valittavanasi on valmiit kokonaisuudet seuraavista teemoista:

1. Osaamisen kehittäminen ja kyvykkyydet
2. Hyvinvointi & työkyky

HR-sertifikaatit henryläisille jäsenetuhintaan!

HENRY ry:n jäsenenä pääset osallistumaan People Management Certificate -ohjelmiin etuhinnalla. Tarjoamme sinulle -700 € alennuksen ohjelman normaalihinnasta koodilla PMCHENRY. Etuhinnan saat syöttämällä ilmoittautumislomakkeen kolmannessa vaiheessa kampanjakoodin kohtaan ''Etukoodi''.
Lue lisää HR-sertifikaateista ja varaa paikkasi täältä.

Mikäli olet suorittanut sertifiointiohjelmaan kuuluvan koulutuksen (yhden tai useamman), se luetaan hyväksesi. Ole siinä tapauksessa yhteydessä satu.ferrario@professio.fi / +358 (0)40 151 1867 tai asiakaspalvelu@professio.fi

***

Hei henryläinen – muistathan hyödyntää HENRY Akatemiaa!

HENRY ry:n jäsenenä pääset osallistumaan kaikkiin HENRY Akatemian koulutuksiin etuhinnalla. Profession kanssa yhteistyössä rakennetut koulutukset tarjoavat Suomen laadukkainta täydennyskoulutusta työelämän parhaille johtajille, esimiehille ja HR-osaajille – eli sinulle – ja siksi tarjoammekin -175 € edun koulutuksiin!

HENRY Akatemian suuren suosion saavuttaneesta valikoimasta löydät varmasti sopivan koulutuksen sinulle ja kollegoillesi. Vuonna 2021 koulutustarjonta muodostui 17 erilaisesta täydennyskoulutuksesta.

Hyödynnä jäsenetusi!

HENRY ry:n jäsenenä pääset osallistumaan HENRY Akatemian koulutuksiin etuhinnalla. Tarjoamme sinulle -175 € alennuksen koulutusten normaalihinnasta koodilla HENRY. Yksipäiväisistä koulutuksista alennus on -130 €. Etuhinnan saat syöttämällä tilausvaiheessa kampanjakoodin kohtaan ''Etukoodi''. Kaikki koulutukset järjestetään vuoden 2021 loppuun etäkoulutuksina.

Etäkoulutuksiin osallistuminen on helppoa – kaikki on vain yhden klikin takana. Digitaalinen alustamme mahdollistaa sekä ajatusten vaihdon koulutusryhmän kesken että ryhmätyöt ja harjoitukset, aivan kuten lähiopetuksessakin. Etänä aikataulut ovat joustavampia, verkostoituminen on vaivatonta ja kaiken kukkuraksi voit palata takaisin tallenteen avulla. Lopuksi saat todistuksen itsellesi kurssin suorittamisesta, josta on varmasti hyötyä urapolullasi jatkossa.

2022

Helmikuu
1.–2.2.2022 | Rekrytointi 2.0
15.–16.2.2022 | HR-analytiikka & tekoälyn mahdollisuudet
15.–16.2.2022 | Itseohjautuva organisaatio
17.2.2022 | Organisaatiomuutokset, irtisanomiset ja lomautukset

Maaliskuu
1.–2.3.2021 | Henkilöstön osaamisen moderni johtaminen ja kehittäminen
8.–9.3.2022 | Loistava työnantajamielikuva

Elokuu
16.–17.8.2022 | Rekrytointi 2.0

Syyskuu
6.–7.9.2022 | HR-analytiikka & tekoälyn mahdollisuudet

Asetimme riman heti korkealle – tässä osallistujien palautetta:

”Koulutus oli kokonaisuutena todella hyvä, ylitti odotukset. Vuorovaikutus kouluttajien ja osallistujien kesken oli vilkasta ja antoisaa.”

”Kouluttajat, hyvin suunniteltu kokonaisuus, mukavat innostavat kanssaosallistujat ja upeat puitteet”

”HUONE on värikäs ja hauska koulutuspaikka ja sinne on hyvät yhteydet julkisella liikenteellä.”

”Sisältö loistava. Vaikea teema tehty ymmärrettäväksi. Loistavia case-esimerkkejä, jotka todella avasivat ja havainnollistivat.”

”Odotuksia vastaava ja sen ylittävä sisältö, asiantuntevat ja asiasta innostuneet esiintyjät.”