Miksi liittyä henkilöjäseneksi?

Nykyisessä työn murroksessa on entistä tärkeämpää pysyä ajan hermolla ja olla selvillä siitä mitä henkilöstöjohtamisen alalla tapahtuu. HENRY ry on Suomen suurin ja valtakunnallisesti tunnettu henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistys, jonka verkostossa toimii yli 3100 alan ammattilaista. HENRY tarjoaa jäsenetujensa avulla mahdollisuuden ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä verkostoitumiseen muiden alan ammattilaisten kanssa. HENRY tarjoaa ainutlaatuiset koulutus- ja verkostoitumismahdollisuudet - tässä verkostojen verkostossa kannattaa olla mukana.

Jäsenmaksu ja liittymismaksu

Vuonna 2021 henkilöjäsenmaksu on 140 €/kalenterivuosi riippumatta liittymisajankohdasta. Uusi jäsen maksaa lisäksi liittymismaksun 50 €. Marraskuun lopulla tulleiden uusien jäsenten jäsenmaksu siirtyy seuraavalle vuodelle.

Huomaathan että henkilöjäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle vaikka työnantajasi maksaisikin jäsenmaksusi. 

If you are interested in joining HENRY and the International Chapter, please see further information in English.

Jäsenedut

  • Maksuttomat jäsentilaisuudet. Vuonna 2021 HENRY on järjestänyt valtakunnallisesti noin 200 jäsentilaisuutta, joissa osallistumisia on yli 6700. 
  • Jäsenetuhintaiset yhteistyötilaisuudet Suomessa ja ulkomailla
  • Webinaarit jäsenille, voit kuunnella alan asiantuntijoita helposti vaikka kotisohvaltasi. 
  • Säännölliset Jäsentiedotteet
  • HENRYssä toimii 12 aktiivista alueverkostoa kattaen koko Suomen
  • Pääkaupunkiseudulla 17 teemaverkostoa keskittyvät mm. mm. strategiaan, rekrytintiin, työlainsäädäntöön, oppimiseen, työhyvinvointiin, työyhteisöviestintään, palkitsemiseen, vastuullisuuteen jne. 

Jäsenedut jäsensivuilla - silloin kun sinulle sopii

  • Jäsensivuilla julkaistaan mm. HR-alan avoimet työpaikat ja puhujien esitysmateriaaleja
  • Skillhive -palvelualusta, jossa voit kerätä avuksesi parven asiantuntijoita ja keskustella kollegoiden kanssa sinua askarruttavista aiheista. Vaihtoehtoisesti voit jakaa muille omaa asiantuntemustasi. Sieltä löydät myös tapahtumien esitysmateriaalit.
  • Oma henkilökohtainen jäsensivusi, johon mm. muodostuu osallistumisten perusteella oma koulutusrekisteri. Saat täältä myös webinaarien linkit, voit perua ilmoittautumisen ja päivittää jäsentietojasi.
  • Työn tuuli -julkaisu.

Lisäksi HENRY neuvottelee vuosittain erinäisiä jäsenetuja yhteistyökumppaneidensa kanssa. 

Tarkemmat tiedot ja etukoodit Jäsensivuilla.


Hae jäseneksi - klikkaa tästä


Haluaisitko pyytää työnantajaasi maksamaan HENRYn jäsenmaksun, mutta et oikein tiedä miten?

HENRY on miettinyt kaikki perustelut valmiiksi. Lue lisää tästä


 

Investoi ammattitaitoosi ja tule mukaan Suomen suurimpaan henkilöstöalan ammattilaisten verkostoon!


Katso myös HENRYn esite