Haluaisitko tulla Henry Ry:n Keski-Suomen alueen paraatipaikalle vaikuttamaan alueemme toimintaan ja tapahtumiin?

Nyt siihen on tilaisuus, sillä haemme nyt Henry Ry:n Keski-Suomen aluejaostoon vetäjiä

Nykyiset aluejaoston vetäjät Tiina ja Jarkko ovat siirtymässä sivuun, ja nyt tarvitsemme vetovastuuseen uusia kasvoja. Tehtävässä saat alueen vuosibudjetin rajoissa vapaat kädet järjestää alueella erilaisia tilaisuuksia ja kutsua alueen jäsenistöä koolle kiinnostavien keskusteluaiheiden ääreen. Tavoitteena olisi ainakin kaksi tapahtumaa vuodessa, mutta mikään ei estä järjestämästä enemmänkin toimintaa.

Tehtävä tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua laajasti alueen henkilöstöalan osaajiin ja vaikuttajiin sekä toimia itse näkyvällä paikalla alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Kupari p. 044 262 3376. Kiinnostuksesi vetovastuusta voit osoittaa HENRYn toimistoon Kirsille: kirsi.haakana@henry.fi 

Keski-Suomi

Suomen Ateena, kansakoulun kehto - perinteitä riittää inhimillisen kehittymisen alueella täällä Keski-Suomessa. Tämän alueen HENRYläiset kokoontuvat 3 - 4 kertaa vuodessa ajankohtaisten teemojen ympärillä. Tarkoituksena on tukea verkostoitumista kollegojen kesken sekä saada näkökulmia ja tukea omaan työhön. 

Tervetuloa mukaan paikallistason toimintaan!

Verkoston vetäjinä toimivat:

Tiina Kupari
tiina.kupari (a) competest.fi

Jarkko Mäkinen
jarkko.makinen (a) odeco.fi