Platinajäsenemme ja strategiset kumppanimme

HENRY ry:n tehtävänä on luoda edellytyksiä jäsenistönsä ammatillisen osaamisen ja keskinäisen vuorovaikutuksen ylläpitämiselle ja kehittämiselle. HENRY ry:n yhteiskunnallisena tehtävänä on tukea ja edistää Suomessa toimivien yritysten ja yhteisöjen kilpailukyvyn yleisiä edellytyksiä kehittämällä henkilöstön johtamista.

Seuraavat yritykset ovat merkittävästi tukemassa HENRY ry:n tehtävää ja samalla edistämässä suomalaisen työelämän kehittämistä:


Accenture on maailmanlaajuisesti toimiva strategian, konsultoinnin, digitaalisuuden, teknologian ja ulkoistamisen asiantuntijapalveluita tarjoava yritys, jonka toiminta kattaa yli 40 toimialaa ja kaikki liiketoiminta-alueet.


Täältä löytyy kaikki. Suomalainen oppia.fi oppimisen verkkokauppa kokoaa eri alojen parhaiden toimittajien koulutukset, tapahtumat, webinaarit, verkkokurssit, etäopetuskurssit, e-kirjastot sekä digitaalisen sisällön helposti ja luotettavasti saatavillesi.Alansa 20 vuotias ammattilainen, Romana Management Oy, toimii työyhteisöjen vaikuttavana tukena johtamiseen, esimiestyöhön, työyhteisötaitoihin, rekrytointiin (suorahaku, soveltuvuusarviot) ja henkilöstön uudelleensijoittumiseen liittyvissä prosesseissa. Tuloksellinen palvelutarjontamme ja kehittämistyömme perustuu tutkittuun tietoon, osaamisemme sparraajana meillä on eri tutkimusalojen asiantuntijoista koostuva professorineuvosto. 


Veritas Eläkevakuutus on yksi vanhimmista toiminnassa olevista vakuutusyhtiöistä Suomessa. Tavoitteenamme on olla pienen ja keskisuuren yrityksen sekä yrittäjän paras työeläkekumppani.