Platinajäsenemme ja strategiset kumppanimme

HENRY ry:n tehtävänä on luoda edellytyksiä jäsenistönsä ammatillisen osaamisen ja keskinäisen vuorovaikutuksen ylläpitämiselle ja kehittämiselle. HENRY ry:n yhteiskunnallisena tehtävänä on tukea ja edistää Suomessa toimivien yritysten ja yhteisöjen kilpailukyvyn yleisiä edellytyksiä kehittämällä henkilöstön johtamista.

Seuraavat organisaatiot ovat merkittävästi tukemassa HENRY ry:n tehtävää ja samalla edistämässä suomalaisen työelämän kehittämistä:


Tavoitteena on luoda kestävää menestystä organisaatioille ruokkimalla yksilöiden ja tiimien onnistumisia ja sisäistä liekkiä. Teemme johtamisesta tarkoituksenmukaisempaa tukemalla yksilöiden itseohjautuvuutta, tiimien yhteisöohjautuvuutta, jatkuvaa osaamisen kehittämistä ja jakamista, ja muuttamalla kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja datan kaikkien yhteiseksi ymmärrykseksi.Saranen on Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Toimimme yritysten rekrytoinnin ja uudistumisen kumppanina, tukena vähennystilanteissa, sekä yksilöiden urien suunnannäyttäjänä osaamisen johtamisen elinkaariratkaisuilla. Loimme viime vuonna yhdessä kumppaneidemme kanssa 600 uutta työpaikkaa ja valmensimme uusille urille yli 2300 asiantuntijaa.


Veritas Eläkevakuutus on yksi vanhimmista toiminnassa olevista vakuutusyhtiöistä Suomessa. Tavoitteenamme on olla pienen ja keskisuuren yrityksen sekä yrittäjän paras työeläkekumppani.