Platinajäsenemme ja strategiset kumppanimme

HENRY ry:n tehtävänä on luoda edellytyksiä jäsenistönsä ammatillisen osaamisen ja keskinäisen vuorovaikutuksen ylläpitämiselle ja kehittämiselle. HENRY ry:n yhteiskunnallisena tehtävänä on tukea ja edistää Suomessa toimivien yritysten ja yhteisöjen kilpailukyvyn yleisiä edellytyksiä kehittämällä henkilöstön johtamista.

Seuraavat organisaatiot ovat merkittävästi tukemassa HENRY ry:n tehtävää ja samalla edistämässä suomalaisen työelämän kehittämistä:


Accenture on maailmanlaajuisesti toimiva strategian, konsultoinnin, digitaalisuuden, teknologian ja ulkoistamisen asiantuntijapalveluita tarjoava yritys, jonka toiminta kattaa yli 40 toimialaa ja kaikki liiketoiminta-alueet.


Leadership as a Service Company Oy (LaaS Company) LaaS – Leadership as a Service – tarkoittaa nimensä mukaisesti palvelevaa johtamista. LaaSin tavoite on luoda kestävää menestystä organisaatioille ruokkimalla yksilöiden ja tiimien onnistumisia ja sisäistä liekkiä. Teemme johtamisesta tarkoituksenmukaisempaa tukemalla yksilöiden itseohjautuvuutta, tiimien yhteisöohjautuvuutta, jatkuvaa osaamisen kehittämistä ja jakamista, ja muuttamalla kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja datan kaikkien yhteiseksi ymmärrykseksi.Olemme organisaatioiden uudistajia. Autamme yrityksiä ja organisaatioita kehittymään ja uudistumaan kohti tulevaisuuden vaatimuksia. Voima on meissä ihmisissä - vahvistamme muutoksissa ihmisen omaa ajattelua ja toimijuutta.


Veritas Eläkevakuutus on yksi vanhimmista toiminnassa olevista vakuutusyhtiöistä Suomessa. Tavoitteenamme on olla pienen ja keskisuuren yrityksen sekä yrittäjän paras työeläkekumppani.