Platinajäsenemme ja strategiset kumppanimme

HENRY ry:n tehtävänä on luoda edellytyksiä jäsenistönsä ammatillisen osaamisen ja keskinäisen vuorovaikutuksen ylläpitämiselle ja kehittämiselle. HENRY ry:n yhteiskunnallisena tehtävänä on tukea ja edistää Suomessa toimivien yritysten ja yhteisöjen kilpailukyvyn yleisiä edellytyksiä kehittämällä henkilöstön johtamista.

Seuraavat organisaatiot ovat merkittävästi tukemassa HENRY ry:n tehtävää ja samalla edistämässä suomalaisen työelämän kehittämistä:Edita Lakitieto auttaa oikeudellista tietoa tarvitsevia ammattilaisia pitämään tietonsa ajan tasalla ja helpottaa heidän arkeaan tehokkailla työvälineillä. Edita tarjoaa kattavan valikoiman lakikoulutuksia, juridista kirjallisuutta sekä lakikirjoja ja -kokoelmia. Tuottamamme lakitietopalvelu Edilex on Suomen johtava ja laajin juridisen tiedon lähde ammattilaisille.
Epassi on Suomen monipuolisin työsuhde-etu. Työnantaja päättää jaettavan hyvinvointibudjetin ja työntekijät valitsevat mihin sen käyttävät helpolla sovelluksella, jonne halutut edut latautuvat valittuina aikoina. Käyttökohteita Epassilla on Suomen eniten. Ehkä siksi jo miljoona suomalaista epassittaa ostoksiaan työsuhde-etuna.


Saranen on Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Toimimme yritysten rekrytoinnin ja uudistumisen kumppanina, tukena vähennystilanteissa, sekä yksilöiden urien suunnannäyttäjänä osaamisen johtamisen elinkaariratkaisuilla. Loimme viime vuonna yhdessä kumppaneidemme kanssa 600 uutta työpaikkaa ja valmensimme uusille urille yli 2300 asiantuntijaa.


Veritas Eläkevakuutus on yksi vanhimmista toiminnassa olevista vakuutusyhtiöistä Suomessa. Tavoitteenamme on olla pienen ja keskisuuren yrityksen sekä yrittäjän paras työeläkekumppani.