Aktivoi tästä jäsenyytesi, joka on ollut lepäämässä

Lepäävä jäsenyys tarkoittaa sitä, että henkilöjäsenyys on pyynnöstäsi laitettu lepäämään esim. työttömyyden, perhe- tai opintovapaan ajaksi. Kun jäsenyys lepää, ei jäsenmaksua makseta eikä jäsenyys ole voimassa. Jäsenyyden voi jättää lepäämään, kun jäsenyys on jatkunut vähintään vuoden.

Jos haluat jättää jäsenyyden lepäämään, ilmoitathan siitä HENRYn toimistoon sähköpostilla henry@henry.fi viimeistään edellisen vuoden lopulla ennen seuraavan jäsenkauden alkua. Jäsenkausi on kalenterivuosi. Jäsenyys voi levätä yhden vuoden, jos haluat levätä vielä toisen vuoden, olethan yhteydessä HENRYn toimistoon henry@henry.fi.

Huomaathan, että maksamatta jäänyt jäsenmaksu tai jäsenyydestä luopuminen ei tarkoita että jäsenyys lepää. Tee silloin uusi jäsenhakemus

Kun jäsenyytesi on ollut lepäämässä ja haluat aktivoida sen, voit lähettää pyynnön alla olevalla lomakkeella. Vahvistamme sähköpostilla, kun jäsenyytesi on voimassa. Huomaathan, että jäsenmaksu koskee kalenterivuotta ja kun lepäävä jäsenyys aktivoidaan, maksetaan koko vuoden jäsenmaksu poislukien joulukuu, jolloin kuluvalta vuodelta ei jäsenmaksua enää tarvitse maksaa. Vuonna 2023 henkilöjäsenmaksu on 140€. 

Tervetuloa takaisin HENRYn toimintaan! 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.