Haluan aktivoida lepäävän jäsenyyteni

Tällä lomakkeella voit aktivoida jäsenyyden joka on ollut lepäämässä. Lepäävä jäsenyys tarkoittaa sitä, että jäsenyys on pyynnöstäsi laitettu lepäämään esim. työttömyyden, perhe- tai opintovapaan ajaksi. Kun jäsenyys lepää, ei jäsenmaksua makseta eikä jäsenyys ole voimassa.

Huomaathan että jos haluat jättää jäsenyyden lepäämään on siitä ilmoitettava viimeistään edellisen vuoden lopulla ennen seuraavan jäsenkauden alkua. Jäsenkausi on kalenterivuosi. Jäsenyys voi levätä vuoden kerrallaan. Jos haluat levätä vielä toisen vuoden, ilmoita siitä henry@henry.fi. Ellet aktivoi jäsenyyttä tai ilmoita, että haluat erota jäsenyydestä, sinun katsotaan luopuneen jäsenyydestä.

Huomaathan, että jos jäsenmaksusi on jäänyt maksamatta, sinun katsotaan luopuneen jäsenyydestä ja tietosi ovat todennäköisesti poistuneet HENRYstä. Tee silloin uusi jäsenhakemus.

Pidäthän yhteystietosi ajantasalla oman jäsensivusi kautta jotta emme turhaan lähettäisi jäsenpostia toimimattomiin sähköpostiosoitteisiin tai jäsenlaskua vanhentuneeseen osoitteeseen, esimerkiksi yritykseen, jossa et enää työskentele.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.