Aktivoi tästä jäsenyytesi, joka on ollut lepäämässä

Lepäävä jäsenyys tarkoittaa sitä, että henkilöjäsenyys on pyynnöstäsi laitettu lepäämään esim. työttömyyden, perhe- tai opintovapaan ajaksi. Kun jäsenyys lepää, ei jäsenmaksua makseta eikä jäsenyys ole voimassa.

Jäsenyyden voi jättää lepäämään kalenterivuodeksi kerrallaan, kuitenkin enintään kahdeksi vuodeksi. Mikäli tarvitset lisäaikaa, olethan yhteydessä HENRYn toimistoon henry@henry.fi. Jäsenyyden voi jättää lepäämään kun jäsenyys on jatkunut vähintään vuoden. 

Määräajan päättymisen lähestyessä muistutamme jäsenyyden aktivoinnista jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen eli ilmoitathan meille osoitteen, josta sinut tavoittaa. Ellet aktivoi jäsenyyttä määräajassa, jäsenyys päättyy automaattisesti.

Kun jäsenyytesi on ollut lepäämässä ja haluat aktivoida sen, voit lähettää pyynnön alla olevalla lomakkeella. Vahvistamme sähköpostilla, kun jäsenyytesi on voimassa. Huomaathan, että jäsenmaksu koskee kalenterivuotta ja kun lepäävä jäsenyys aktivoidaan, maksetaan koko vuoden jäsenmaksu poislukien joulukuu, jolloin kuluvalta vuodelta ei jäsenmaksua enää tarvitse maksaa. Vuonna 2024 henkilöjäsenmaksu on 140€.

Miten laitan jäsenyyden lepäämään? 

Jos haluat jättää jäsenyyden lepäämään, ilmoitathan siitä HENRYn toimistoon sähköpostilla henry@henry.fi viimeistään edellisen vuoden lopulla ennen seuraavan jäsenkauden alkua. Jäsenkausi on kalenterivuosi. 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.