.

Tutustu podcasteihin ja ota jaksot kuunteluun!
HENRY talks

HENRY Talks sarjassa pureudutaan ihmisten johtamisen ajankohtaisiin ilmiöihin. Kirsi Elina Kallio, HR-alan moniottelija lähestyy näitä ilmiöitä työelämässä kokeiltujen ja hyviksi havaittujen esimerkkien kautta. 

HENRYn jäsenenä saat tutustumisetuna yhden kuukauden maksuttoman podit-liittymän täällä. Syötä koodikenttään tunnus: KIMITARJOAA

Kuuntele HENRY Talks tästä
Työlinjalla

Askarruttaako jokin työelämässä?
Tai onko mielessäsi työelämää koskeva aihe, josta pitäisi puhua enemmän?

Työlinjalla aiheita käsittelevät kanssanne
Pekka Sauri & Jaakko Sahimaa

Työlinjalla torstaisin klo 16-16.30 loka-marraskuun ajan. Jaksot on katsottavissa Työlinjalla-sivustolla ja Youtubessa sekä kuunneltavissa jälkikäteen podcastina.

Seuraa Pekka Saurin ja Jaakko Sahimaan Työlinjalla-ohjelmaa torstaisin klo 16 www.tyolinjalla.fi-sivustolta - ja soita tai laita viestiä työlinjalle 050 3713919.

Ohjelmaa ovat mahdollistamassa HENRY Ry + TYÖ2030-ohjelma.

Kuuntele jaksot Spotifystä tai Youtubesta
Työlinlinjalla

Podcast-sarja työelämästä ja työn murroksesta. Joka viikko ajankohtaisia aiheita käsittelevät omien alojensa parhaat asiantuntijat. Sarja tarjoaa työkaluja niille, jotka haluavat osaltaan olla avaamassa keskusteluja omilla työpaikoillaan. Podcast-sarjan tuottivat Työelämä 2020 -hanke ja HENRY ry. Podcast-sarja on toteutettu vuosina 2018 - 2020.

Kuuntele tästä

Hyviä kuunteluhetkiä!