.

Tutustu podcasteihin ja ota jaksot kuunteluun!
HENRY talks

HENRY Talks sarjassa pureudutaan ihmisten johtamisen ajankohtaisiin ilmiöihin. Kirsi Elina Kallio, HR-alan moniottelija lähestyy näitä ilmiöitä työelämässä kokeiltujen ja hyviksi havaittujen esimerkkien kautta. Henkilöstöjohtaja Pia Valve taas haastattelee kollegoitaan siitä, millaisia tehtäviä on nostettu henkilöstöjohtajien työpöydille.

HENRYn jäsenenä saat tutustumisetuna yhden kuukauden maksuttoman podit-liittymän täällä. Syötä koodikenttään tunnus: KIMITARJOAA

Kuuntele HENRY Talks tästä
Työlinjalla

Askarruttaako jokin työelämässä?
Tai onko mielessäsi työelämää koskeva aihe, josta pitäisi puhua enemmän?

Työlinjalla aiheita käsittelevät kanssanne
Pekka Sauri & Jaakko Sahimaa

Työlinjalla torstaisin klo 16-16.30 loka-marraskuun ajan. Jaksot on katsottavissa Työlinjalla-sivustolla ja Youtubessa sekä kuunneltavissa jälkikäteen podcastina.

Seuraa Pekka Saurin ja Jaakko Sahimaan Työlinjalla-ohjelmaa torstaisin klo 16 www.tyolinjalla.fi-sivustolta - ja soita tai laita viestiä työlinjalle 050 3713919.

Ohjelmaa ovat mahdollistamassa HENRY Ry + TYÖ2030-ohjelma.

Kuuntele jaksot Spotifystä tai Youtubesta
Työlinlinjalla

Podcast-sarja työelämästä ja työn murroksesta. Joka viikko ajankohtaisia aiheita käsittelevät omien alojensa parhaat asiantuntijat. Sarja tarjoaa työkaluja niille, jotka haluavat osaltaan olla avaamassa keskusteluja omilla työpaikoillaan. Podcast-sarjan tuottivat Työelämä 2020 -hanke ja HENRY ry. Podcast-sarja on toteutettu vuosina 2018 - 2020.

Kuuntele tästä

Hyviä kuunteluhetkiä!