Kesäkamppis on taas täällä!

Investoi ammattitaitoosi ja tule mukaan
Suomen suurimpaan henkilöstöalan verkostoon!

Hae jäsenyyttä 31.7.2019 mennessä, jäsenyytesi alkaa 1.8.2019 ja saat loppuvuoden jäsenyyden vain satasella. Etusi on 90 euroa! Klikkaamalla kuvaa pääset jäsenhakemukseen. Vinkkaa myös kaverille! Kun kaverisi ilmoittaa jäsenhakemuksessa nimesi ja yhteystietosi olet mukana arvonnassa. Huom! Kamppis koskee vain uusia jäsenyyksiä.


 

Hae henkilöjäseneksi

Jäsenyyden hyväksymisestä ilmoitetaan sähköpostitse. Kerrothan jäsenhakemuksen vapaassa tekstikentässä muutamalla lauseella HR-taustastasi ja -tehtävistäsi, ethän unohda koulutusta. Koska hakemuksia on paljon, ei LinkedIn profiileja voida huomioida. 

Henkilöjäsenmaksu
Vuonna 2019 henkilöjäsenmaksu on 140 € koko vuosi riippumatta milloin liittyy. Uusi jäsen maksaa lisäksi liittymismaksun 50 €. 
Marraskuun lopulla tulleiden uusien jäsenten jäsenmaksu siirtyy seuraavalle vuodelle. 

Huom! Mikäli työnantajasi maksaa jäsenmaksusi, on HENRYn maksuehto 14 päivää. 

Hae henkilöjäseneksi tästä


Haluaisitko pyytää työnantajaasi maksamaan HENRYn jäsenmaksun, mutta et oikein tiedä miten?

Tässä sinulle kättä pidempää, jos pohdit, miten perustelisit työnantajallesi HENRYn jäsenyyden vuosimaksun. Lataa tästä Kirje työnantajalle.


Hae kannatusjäseneksi

Yritys tai yhteisö voi hakea HENRYn kannatusjäsenyyttä. 

Kannatusjäsenmaksu
Kannatusjäsenmaksu vuonna 2019 on 1000 euroa. Uudet kannatusjäsenet maksavat liityttyään kuluvan vuoden jäsenmaksun. Tämän jälkeen kannatusjäsenlaskutus tapahtuu vuosittain tammikuussa.

Hae kannatusjäseneksi tästä 


Jäsenyydestä luopuminen

Jäsenyys jatkuu automaatisesti ellei jäsen ilmoita eroamisesta. Jäsenyydestä eroamisesta tulee jättää kirjallinen ilmoitus HENRYn sähköpostiin henry@henry.fi ennen vuoden vaihdetta, jolloin välttyy seuraavan vuoden jäsenlaskulta.