Kaakkois-Suomen alueverkosto

Tervetuloa mukaan Kaakkois-Suomen HENRYn alueverkoston toimintaan jakamaan ajatuksia, keskustelemaan, ihmettelemään, ideoimaan ja luomaan arjen pieniä tekoja paremman työelämän puolesta.

Tämä verkosto on keskustelufoorumi kuin myös uusi potentiaalinen oppimispaikka meille kaikille. Entä voisimmeko olla myös paikallinen vaikuttamiskanava työelämän uudistamisessa ja kehittämisessä? Yhdessä olemme varmasti enemmän.

Kaakkois-Suomi kattaa laajan alueen rannikkoseudun Kotkasta ja Haminasta itärajalle Lappeenrantaan ja Imatraan ja sieltä kaartaen Savonlinnaan, Mikkeliin ja Kouvolaan. Tilaisuuksia järjestetään paikkakunnilla vaihtelevasti kysynnän ja mahdollisuuksien mukaan. Digitaaliset kanavat toimivat aktiivisena tilaisuuksien välillä ja myös niiden aikana. Luodaan tästä vahva verkostojen verkosto.

Jos nämä ihmisosaamiseen liittyvät asiat kiinnostavat, mutta et ole vielä HENRYn jäsen, olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme ja meihin henkilöstöjohtamisesta ja henkilöstötyöstä kiinnostuneisiin! HENRYn parista löytyvät parhaat HR-osaajat.

Verkoston buustaajina toimivat: 

Elina Antikainen, Mia Ilkka ja Kirsi Kautonen ja tavoitat heidät osoitteesta henry.kaakkoissuomi@gmail.com