Tulevaisuuden tekijät -verkosto perustettiin ensimmäiseksi askelmaksi HENRY:n kyytiin. Meitä ohjaa ilo, into, uteliaisuus ja rohkeus kasvaa yhdessä.

Me haluamme luoda lämpimän ja rohkeisevan yhteisön, johon liittyvät ja haluavat kuulua he, jotka kantavat vastuun sellaisen tulevaisuuden työelämän rakentamisesta, josta nyt visioidaan. Tulevaisuuden tekijöitä leimaavat teot oman kilpailu- ja tulevaisuuskyvyn vaalimiseksi, siksi olemme osa tätä yhteisöä. Me annamme ja jaamme, me seuraamme uteliaisuuttaamme, jotta löydämme unelmiamme. Meiltä ei pelota muutos, vaan jos emme muutu.

Verkostona me tarjoamme oppia ja oivalluksia, tapahtumia ja kohtaamisia, sekä monialaisen yhteisön, jonka kanssa kasvaa rohkeammaksi tulevaisuuden tekijäksi. Olet lämpimästi tervetullut ja odotettu! 🤗

P.S Jos HENRY ry ja sen toiminta on sinulle vielä uutta, tule rohkeasti tutustumuskäynnille tapahtumaamme ennen jäseneksi liittymistä.

Voit kurkata myös somesta mitä Tulevaisuuden tekijät- verkostossa puuhataan:
@Facebook Tulevaisuuden tekijät -ryhmä
@Instagram TTbyHenry

Verkoston vetäjinä hääräävät:

Petteri Tuomimaa ptuomimaa (a) gmail.com
Karoliina Hiltunen karoliinahiltunen (a) gmail.com
Enna Forsström enna.forsstrom (a) gmail.com

Varmaa on, että tavoitat meidät paremmin LinkedInin kuin sähköpostin kautta, Connectaa siis rohkeasti, niin jutellaan lisää!