Kuka se HENRY oikein on?

Nimestään huolimatta HENRY ei ole ihminen, vaan joukko ihmisiä, jotka muodostavat Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry:n. Olemme riippumaton, valtakunnallisesti tunnettu henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistys. Yli 3100 jäsentämme työskentelee niin suurissa kuin pienissä suomalaisissa teollisuus- ja palveluyrityksissä sekä julkishallinnon organisaatioissa henkilöstön johtamisen ja kehittämisen parissa.

Toimintamme tarkoituksena on edistää jäsenten ammattitaitoa ja mahdollisuuksia keskinäiseen vuorovaikutukseen. Luomme edellytyksiä henkilöstöjohtamisen kehittymiselle ja myötävaikutamme suomalaisten yritysten ja organisaatioiden kilpailukykyyn. Toimimme aktiivisesti koko Suomessa ja myös kansainvälisessä henkilöstöammattilaisten verkostossa.

Olemme aatteellinen ja riippumaton yhdistys. Taloudelliset tuottomme kertyvät sekä henkilö- ja kannatusjäsenmaksuista että koulutuspalvelujen, julkaisujen ja muiden palvelujen myynnistä. Yhdistyksemme omistaa Henrietta Oy -nimisen osakeyhtiön, joka järjestää henkilöstöalan tapahtumia, maksullisia seminaareja, konferensseja ja tilaisuuksia henkilöstö- ja kehittämisalan ammattilaisille.

Haluamme tarjota jäsenillemme uudistuvaa ja innovatiivista osaamista, verkostoitumista sekä käytännön palveluja. Kehitämme toimintaamme - ajan hermolla - joustavasti ja pitkäjänteisesti.


Visio


Ihmisten kanssa huipulle. 
Tällä haluamme viestiä, että HENRY haluaa kulkea matkaansa jäsentensä kanssa ja tukien heitä pääsemään huipulle.
 

Missio/toiminta-ajatus

Olemme osaamisen ja innostumisen kohtaamispaikka
 

Arvot

Olemme yhteisöllisiä
kunnioitamme toisiamme,
jaamme osaamista, edistämme vuoropuhelua

Vaalimme työn iloa
luomme parempaa työelämää,
kannustamme luovuuteen, uskomme unelmiin

Kuljemme edellä
johdamme vastuullisesti,
olemme uteliaita, olemme avoimia uudelle
 

Katso myös HENRYn esite sekä toimiston yhteystiedot