Oletko kiinnostunut pitämään webinaarin HENRYn jäsenille?

Onko mielessäsi jokin aihe jolla haluaisit tavoittaa HENRYn jäsenet?

HENRY ry järjesti vuonna 2023 valtakunnallisesti yli 200 jäsentilaisuutta ja suurin osa näistä järjestettiin webinaareina, joissa oli osallistumisia yhteensä noin 5000.

Teemme mielellämme yhteistyötä toimijoiden kanssa, joilla on uutta annettavaa HENRYn jäsenille. Kuulemme mielellämme tosielämän esimerkkejä ja uusimpia tutkimustuloksia uusista toimintatavoista ja ilmiöistä. Webinaarien tarkoituksena on olla sisällöltään HENRYn jäsenille arvoa tuottavaa ja kehittävää. Tilaisuudet eivät ole markkinointitarkoituksiin.

Webinaarien kohderyhmänä ovat jäsenemme, jotka koostuvat HR-johtajista ja HR-osaajista ympäri Suomen. Jäsenistöstämme löytyy myös tulevia HR-ammattilaisia. HENRY ry on mukana jakamassa tietoa ja tukemassa HENRYn oppilaitosjäsenien opiskelijoita.

Webinaarimme pidetään tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9.00 alkaen.

Webinaarikonsepteja on kahdenlaisia:

  • Aamutilaisuus on 1h mittainen tilaisuus, klo 9.00-10.00.
  • Aamuseminaari kestää max 2,5h ja mahdollistaa enemmän aikaa keskustelulle, klo 9.00-11.30.

Me hoidamme:

  • markkinoinnin HENRYn jäsentiedotteen, tapahtumat sivun ja HENRYn somekanavien kautta.
  • ilmoittautumisten käsittelyt
  • webinaarijärjestelyt
  • henkilökuntaamme on linjoilla koko tilaisuuden ajan
  • teillä on mahdollisuus kirjoittaa blogikirjoitus aiheesta, jonka julkaisemme nettisivuillamme
  • Lähetämme aina webinaarin jälkeen kaikille osallistujille lyhyen palautekyselyn mistä myös puhujat saavat raportin.

Miten webinaari järjestetään?

HENRYn henkilökunta auttaa teitä mielellään järjestämään teidän näköisenne webinaarin. Henkilökuntamme on linjoilla koko webinaarin ajan varmistamassa, että tekniikka toimii suunnitellusti ja ovat valmiina auttamaan. Puhujat saavat presenter-oikeudet webinaarissa ja mielellämme käymme tekniikan läpi puhujien kanssa jo ennen webinaariaamua. HENRY lähettää osallistujille osallistumislinkin. Käytössä on Zoom webinaariohjelma.

Zoom

Mikäli puhujat haluavat järjestää webinaarista interaktiivisemman mahdollisuutena on toteuttaa myös webinaari HENRYn Zoomilla. Zoomissa osallistujilla mahdollisuuden avata mikrofoninsa ja kameransa. Tässä ohjelmassa osallistujat on myös mahdollisuus jakaa hetkeksi breakout huoneisiin.
Suosittelemme puhujille Zoom sovelluksen lataamista tietokoneelle. Olisi myös tärkeää tarkistaa ennen webinaariaamua, että oman Zoom-sovelluksen päivitykset ovat ajan tasalla. Tässä ohjelmassa puhujien täytyy tehdä ruudunjako, jotta pääsevät jakamaan esitysmateriaalinsa.

HENRYn tapahtumakalenteri täyttyy nopeasti - jos haluat pitää HENRYn jäsenille aamutilaisuuden, olethan ajoissa varaamassa ajankohtaa!

Kysy lisää tietoa hinnoista ja vapaista ajoista ottamalla yhteyttä: henry@henry.fi Vastaamme mielellämme kaikkiin webinaareihin liittyviin kysymyksiin.