HENRYn kesäkamppis 2022 on nyt täällä!

to kesäk. 02 07:55:00 2022

Investoi ammattitaitoosi ja tule mukaan Suomen suurimpaan henkilöstöalan verkostoon!
Nykyisessä työn murroksessa on entistä tärkeämpää pysyä ajan hermolla ja olla selvillä siitä mitä henkilöstöjohtamisen alalla tapahtuu. HENRY tarjoaa jäsenetujensa avulla mahdollisuuden ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä verkostoitumiseen muiden alan ammattilaisten kanssa. HENRY tarjoaa ainutlaatuiset koulutus- ja verkostoitumismahdollisuudet - tässä verkostojen verkostossa kannattaa olla mukana!

HENRYn jäsenyys on avoin kaikille henkilöstöjohtamisesta, osaamisen kehittämisestä ja lähijohtamisesta kiinnostuneille, missä tahansa urasi vaiheessa oletkin.

Kun haet jäsenyyttä 31.7.2022 mennessä, jäsenyytesi alkaa 1.8.2022 ja saat loppuvuoden jäsenyyden vain satasella. Etusi on 90 euroa! Tutustu jäsenyyteen tästä ja tule mukaan!

Tunnetko jonkun jonka kannattaisi olla HENRYn jäsen?

Jaa tämä linkki kollegallesi/kaverillesi ja pääset mukaan arvontaan kun kaverisi ilmoittaa jäsenhakemuksessa sinun eli vinkkaajan nimen ja sähköpostiosoitteen.

Haluaisitko pyytää työnantajaasi maksamaan jäsenmaksusi, mutta et oikein tiedä miten perustelisit työnantajalle jäsenyyden vuosimaksun?

Lataa avuksesi "Kirje työnantajalle", siinä on kaikki perustelut valmiiksi mietitty.

Huom! Kamppis koskee vain uusia jäsenyyksiä.