21.03.2022

Moniosaamisen renessanssi: Opas työelämän edelläkävijöille

Työelämässä on perinteisesti arvostettu syväosaamista ja erikoistumista. Ennustusten mukaan tulevaisuudessa tarvitaan uudelleen renessanssiajalle ominaista laaja-alaista ja rajoja ylittävää luovaa osaamisen yhdistelyä. Tulevaisuus on otollinen moniosaajille, jotka haluavat toteuttaa itseään monipuolisesti ja yhdistää urallaan erilaista osaamista, innostuksen lähteitä tai työn muotoja. Ura ei ole enää putki tai kapea polku, vaan uramaisema, jossa on erilaista osaamista ja työtehtäviä.
Moniosaamisen renessanssi on käytännönläheinen opas monipuolista uramaisemaa rakentaville ja monesta asiasta innostuville ihmisille. Kirja kertoo miten voit hyödyntää osaamistasi laaja-alaisesti ja tehdä uusia innostavia suunnitelmia urallesi. Sinun ei tarvitse tyytyä yhteen uraan, vaan elämään mahtuu monta työpaikkaa, ammattia sekä uudistavaa oppimista. Voit yhdistää urallasi erilaista osaamista, innostuksen kohteita ja työn muotoja. Kirjan sisältämien käytännön tehtävien avulla monimuotoisen uramaiseman suunnittelu on helppo aloittaa.
Kirja sopii omaa uramaisemaa suunnitteleville, henkilöstöammattilaisille, esihenkilöille, valmentajille ja työelämän murroksesta kiinnostuneille.

Kirjailija: Inkeri Ruuska
https://inspiraatiopaja.fi/kuka-ja-mita/
fi.linkedin.com/in/inkeriruuska

Kirja löytyy täältä

Inkeri Ruuska avaa kirjan teemaa myös HENRYn 28.4.2022 webinaarissa, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ