21.04.2022

Johtajan kokonaiskuntoisuus – haasteena jatkuva uudistuminen

Kirja on tarkoitettu johtajalle itsensä johtamisen käsikirjaksi antamaan näkökulmia itsetuntemuksen, uudistumisen ja jaksamisen käsittelyyn sekä näiden syvälliseen pohtimiseen.

Johtajat ovat tottuneet johtamaan muita ja saaneet siihen paljon valmennustakin. Harva on kuitenkaan pysähtynyt systemaattisesti pohtimaan, miten johtaa itseään. Pärjätäkseen vaativassa tehtävässään johtajan on oltava huippukunnossa, joten tasapainoinen itsensä johtaminen on tärkeää kokonaiskuntoisuuden saavuttamisessa. Johtajan kokonaiskuntoisuus on myös kilpailuetu yritykselle: hyvinvoivan ja itsensä tuntevan johtajan luotsaama yritys todennäköisesti menestyy ja voi hyvin. Oman ja yrityksen hyvinvoinnin ylläpitäminen on varautumista tulevaisuuden kriiseihin ja niistä selviytymiseen.

Johtajan kokonaiskuntoisuus – haasteena jatkuva uudistuminen -kirja on tarkoitettu johtajalle itsensä johtamisen käsikirjaksi. Se antaa näkökulmia itsetuntemukseen, uudistumiseen ja jaksamiseen sekä näiden syvälliseen pohtimiseen ja tarjoaa eväitä niin fyysisen, psyykkisen, emotionaalisen, henkisen, sosiaalisen kuin ammatillisenkin hyvinvoinnin lisäämiseen.

Kirjasta johtaja saa neuvoja siihen, miten kohdata jatkuvan uudistumisen haasteet ja oppia huolehtimaan itsestään ja muista sekä elämään mahdollisimman täyspainoista elämää yllätyksellisessä toimintaympäristössä. Kun nämä asiat ovat kunnossa, johtaja kykenee pitämään hyvää huolta omasta kokonaiskuntoisuudestaan ja pääsee työssään huippusuorituksiin.

Kirjailija: Pentti Sydänmaanlakka

Kirjan löydät TÄÄLTÄ

Käy myös ilmoittautumassa 5.5.2022 tämän kirjan julkistamistilaisuuteen!  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä