16.09.2020

Vastuutusjärjestelmä – Paremman johtamisen käsikirja

  • Kirja on hyvin kirjoitettu ja tutustumisen arvoinen kaikille kehittäjille. / Ellen Lindell, KL/Fakta
  • Tämän kirjan luettuani suhtaudun omaan työhöni jälleen intohimoisesti. / Pia Kaspi, Special Education Teacher
  • Vastuutusjärjestelmä on tuotteistettu ja sen on osoitettu nostavan yrityksen tehokkuutta nopeasti. / Kimmo Järvinen, MATERIA-lehti

Vastuutusjärjestelmä – Paremman johtamisen käsikirja

Vastuutusjärjestelmä tehostaa organisaatiota ja motivoi ihmisiä.

Se on yksinkertaisin mahdollinen johtamistapa ja toimintamalli. Tämä kirja opastaa vastuutusjärjestelmän periaatteisiin ja siihen siirtymiseen.

Järjestelmä auttaa hahmottamaan kokonaisuuden ja ratkaisee epäselvät vastuut, varajärjestelyt, asioiden omistajuuden, toiminnan kehittämisen sekä hiljaisen tiedon hallinnan haasteet.

Vastuutusjärjestelmä luo tehokkuutta ja valjastaa ihmisten osaamisen ja työajan paremmin organisaation käyttöön. Sen myötä organisaation järjestäytymisen ja johtamisen palaset asettuvat paikoilleen.

Tässä kirjassa kuvataan vaihe vaiheelta, miten vastuutusjärjestelmä luodaan ja miten se otetaan käyttöön. Teos on toimivan organisaation käsikirja - ja avain parempaan johtamiseen.

Osallistu nyt myös 21.10.2020 Tuomas Koljosen aamutilaisuuteen tästä linkistä.

Lue nyt myös Tuomaksen vierasblogi kirjoitus tästä linkistä.

Tuomas Koljonen on toiminut seitsemän suomalaisen pienen ja keskisuuren yhtiön toimitusjohtajana yhteensä noin kahden vuosikymmenen ajan. 

Koljonen, T., Tukiainen, T., Valo, J. & Vilkki, P. (2019). Vastuutusjärjestelmä: Paremman johtamisen käsikirja. Espoo: Imperare Oy.

HENRY ry:n kanssa on sovittu, että yhdistyksen jäsenet saavat henkilökohtaisen lukuoikeuden kirjan PDF-versioon (ISBN 978-952-94-3160-1). Se on muutaman kuukauden ajan ladattavissa jäsensivujen kautta. Lataa siis heti oma kappaleesi jäsensivujesi kautta. Kirjan PDF-versio löytyy jäsenetujen alta.   

EPUB E-kirja (ISBN 978-952-94-3161-8) on saatavilla Suomalaisesta Kirjakaupasta

Nidottu pehmeäkantinen kirja (ISBN 978-952-94-1480-2) on saatavilla Booky.fi-verkkokirjakaupasta

Kirja on myös lainattavissa kirjastoista