Muutoksia kokoontumisrajoituksissa 1.6.2020 alkaen

ke 27. toukokuuta 2020 12.45.00

Valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaisesti kokoontumisrajoituksia lievennetään ja yleisötilaisuuksien henkilömäärärajoitus on 1.6.2020 alkaen enintään 50 henkilöä. Myös yli 50 henkilön yleisötilaisuuksia sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa saa järjestää, jos turvallisuus voidaan varmistaa asiakasmäärien rajaamisen, turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksen avulla.

Yli 500 henkilön yleisötilaisuuksien järjestäminen on kielletty 31.7.2020 saakka.

Mikäli olet ilmoittautunut tilaisuuteemme, huomaathan, että tilaisuuksiin ei saa tulla sairaana tai oireisena, hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta on huolehdittava ja muihin ihmisiin on pidettävä 1-2 metrin etäisyys. Omalta osaltamme olemme kiinnittäneet erityistä huomiota osallistujien enimmäismäärien rajaamiseen niin, että turvaetäisyyksiä voidaan noudattaa, samoin kuin osallistujille annettaviin ohjeistuksiin sekä kokoustilojemme siivouksen tehostamiseen.

Noudatamme viranomaisten ohjeita tilaisuuksien turvallisesta järjestämisestä.

Pyrimme välttämään jäsenpalvelumme ruuhkautumista, joten tapahtumiemme tiedot päivitetään HENRYn tapahtumakalenteriin ja sieltä saat aina tuoreimmat tiedot.
Mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, saat lisätietoa ottamalla meihin yhteyttä osoitteella henry@henry.fi.