05.03.2024

Innostu, innosta, innovoi


Tässä kirjassa tarkastellaan johtamista kokonaisvaltaisesti aina itsensä johtamisesta globaaliin johtamiseen saakka. Tulevaisuuden johtajan on osattava vaikuttaa tehokkaasti kaikilla näillä tasoilla: itsensä, yksilöiden, tiimin, virtuaalitiimin, organisaation, verkoston ja ekosysteemin johtaminen.

Johtamista lähestytään älykkään johtamisen viitekehyksen, prosessien ja työkalujen kautta ja tarjotaan lukijalle konkreettinen johtamisen työkalupakki. Älykkään johtamisen viitekehys yhdistää tieteellisen tutkimuksen, käytännön kokemuksen ja arviointityökalut sekä innovatiiviset oppimisprosessit vaikuttaviksi johtamisen kehittämisohjelmiksi.

Kirjan antaa lukijalle valmiudet analysoida johtamistaan eri tasoilla ja konkreettisesti kehittää omia johtamisosaamisiaan sekä viedä hyvää johtamista käytäntöön.

Alennuskoodilla INNOSTETU saat 20 %:n alennuksen kirjasta - kirjaudu verkkokauppaan shop.almatalent.fi.

Kirjailija:

FT Pentti Sydänmaanlakka on tunnettu johtamisen valmentaja ja tietokirjailija. Hän on kirjoittanut useita kirjoja johtamisen eri tasoista aina itsensä johtamisesta globaaliin johtamiseen. Pentti on toiminut myös pitkään johtajana Nixdorfilla, Siemensillä, Koneella ja Nokialla.

https://penttisydanmaanlakka.wordpress.com/