28.04.2021

Johtoryhmän käsikirja

Organisaation tärkeimmän joukkueen toiminta, johtaminen ja kehittäminen'

Hyvin toimiva johtoryhmä on korvaamaton menestystekijä kaikissa organisaatioissa. Johtoryhmän tulee kuitenkin olla paljon enemmän kuin aika ajoin yhteen kokoontuva ja työpaikan asioita käsittelevä kallispalkkainen ihmisjoukko. Tuloksellinen johtoryhmä on osa organisaation johtamisjärjestelmää, ja sillä on yhteytensä strategiseen johtamiseen, organisaatiorakenteeseen, johtamisprosesseihin sekä hallituksen ja muiden johtavien ryhmien toimintaan.

Johtoryhmän käsikirja kuvaa seikkaperäisesti johtoryhmätyöskentelyn ydinkysymyksiä: Kuinka suuri johtoryhmän tulee olla ja minkä toimintojen edustajista sen tulee muodostua? Miten johtoryhmä laatii itselleen sopivat pelisäännöt? Miten johtoryhmän työskentelystä tulee palkita? Miten johtoryhmä viritetään strategiseen läpimurtoonsa? Milloin ja miten johtoryhmää tulee uudistaa?

Mikko Luoma on kauppatieteiden tohtori ja johtamisen dosentti. Hän on työskennellyt henkilöstöjohtajana, toimitusjohtajana, hallitusammattilaisena ja johtamisen kehittäjänä useissa organisaatioissa. Hänen ajattelussaan ja työskentelyssään yhdistyy tinkimätön strategisuus ja ihmisissä olevien voimavarojen korostaminen.

Kirjaa myy muun muassa AlmaTalentti. 

JULKAISUVUOSI
2021

SIVUMÄÄRÄ
235

KIRJAILIJAT
Mikko Luoma