Kiinnostaako hallitustyö HENRYssä?

ke 14. lokakuuta 2020 15.57.00

Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry:n (HENRY) hallitus on kokouksessaan 6.10.2020 nimennyt vaalitoimikunnan, jonka tehtävänä on esittää 26.11.2020 järjestettävälle syyskokoukselle ehdokkaat HENRYn hallitukseen erovuoroisten jäsenten tilalle. Hallituksen jäsenistä erovuorossa ovat Nina Gros, Mari Katara, Marko Kesti ja Sari Salojärvi. Hallituksen jäsenten sääntömääräinen toimikausi on kolme vuotta eli nyt valittavien jäsenten osalta 1.1.2021-31.12.2023.

Hallituksen asettaman vaalitoimikunnan puheenjohtajana toimii Sari Salojärvi, seniorikonsultti, MPS Executive Search ja vaalitoimikunnan jäseninä Nina Gros, henkilöstöjohtaja, Helsingin kaupunki, Tatu Tulokas, henkilöstöjohtaja, Mehiläinen sekä Lauri Vaisto, johtava konsultti, Duunitori. Vaalitoimikunnan sihteerinä toimii toiminnanjohtaja Marita Salo.

Hallituksen jäseneltä edellytetään kiinnostusta HENRYn toiminnan kehittämiseen sekä aikaa ja mahdollisuutta sitoutua ja osallistua aktiivisesti hallitustyöskentelyyn. Arvostamme aiempaa kokemusta aktiivisesta yhdistystoiminnasta ja hallitustyöskentelystä.

HENRYn hallitus kokoontuu keskimäärin kuusi kertaa vuodessa. Hallituksen jäsenet toimivat heille nimettyjen alueverkostojen kummeina, mikä edellyttää aktiivista yhteydenpitoa omaan alueverkostoon.

Lisätietoja hallitustehtävistä antavat hallituksen puheenjohtaja Sara Mäki-Kala (sara.maki-kala@oral.fi ) ja toiminnanjohtaja Marita Salo (marita.salo@henry.fi) tai puh. 0504347492.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV tai linkki julkiseen LinkedIn-profiiliisi osoitteella sari.salojarvi@mps.fi viimeistään sunnuntaina 25.10.2020. Mainitse viestin otsikossa HENRY.