Uutiset

HR-viesti
Hyvinvointi

Huippukylmähoitolaite on satsaus hyvinvointiin

26.09.2023

Satakerta Rödl Partner on hankkinut huippukylmähoitolaitteen jo kahteen toimipisteeseensä. Kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeva kylmähoitolaite on työpaikan vetovoimatekijä. Kylmähoito tukee kivunhallintaa ja lihashuoltoa sekä virkistää.

Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi###Yrityskulttuuri

Palkitse ja muista henkilöstöä arvostetulla lahjalla

13.09.2023

Kultakeskuksen laajasta jalometalli- ja designtuotteiden valikoimasta löytyy sopiva tuote kaikkiin palkitsemisen ja muistamisen tarpeisiin henkilöstölle tai sidosryhmille. Hyvin valittu lahjatuote muistuttaa saajaa lahjan antajasta pitkään.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Koulutus###Yrityskulttuuri

Monikulttuurisuus työpaikoilla - arvopohjaiset teot ratkaisevat

11.09.2023

Monikulttuurisuus puhuttaa niin yhteiskunnassa kuin työpaikoillakin. Miten monikulttuurisuus tulisi ottaa huomioon yrityksen arjessa?Ja mistä oikeastaan puhumme, kun pohdimme monikulttuurisuutta työympäristössä?


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Johtaminen###Koulutus###Yrityskulttuuri

Arvovalmennuksen kautta nostetta organisaatioon

06.09.2023

Value Trainer® -arvovalmentajakoulutus on Suomen ensimmäinen rekisteröity arvoalan koulutus. Alun perin Jaana Villasen kehittämää koulutuskonseptia toteuttaa nyt kesästä 2023 lähtien Faktia Koulutus Oy.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Yrityskulttuuri

Keskuskauppakamari täydentää palkitsemistuotteiden valikoimaansa

24.08.2023

Keskuskauppakamarin uudella pronssisella ansiomerkillä voi palkita työntekijöitä viiden vuoden työskentelystä saman työnantajan palveluksessa. Ansiomerkit ovat arvostettuja tunnustuksia työnantajalta ja elinkeinoelämältä.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Johtaminen###Koulutus###Yrityskulttuuri

Monimuotoisuus kilpailuvaltiksi hyvällä johtamisella

01.08.2023

Monimuotoisen työyhteisön osaaminen on laaja-alaista ja tuo kilpailuetuja organisaatiolle. Monimuotoisen työyhteisön johtaminen vaatii puolestaan ymmärtämistä ja työkaluja erilaisten tilanteiden käsittelyyn.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Johtaminen###Koulutus###Yrityskulttuuri

Jatkuva oppiminen on ainoa kestävä kilpailuetu

Työelämä muuttuu nopeasti - yritysten on panostettava enemmän osaamisen kehittämiseen

26.06.2023

Muuttuva työelämä edellyttää uusia taitoja, ja organisaatioiden puuttuva osaaminen uhkaa muodostua jopa kasvun esteeksi. Miten yritykset ja HR-ammattilaiset voivat rakentaa oppimisen kulttuuria ja varmistaa yrityksen kilpailukyvyn nyt ja tulevaisuudessa?


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi###Yrityskulttuuri

Vastuullinen ja luotettava Pyöräetupalvelu

Saumaton palvelukokemus, tech-first hallinnointijärjestelmällämme

14.06.2023

Electrobike pyöräetu on suunniteltu täyttämään työnantajien tarpeet ja tarjoamaan heille helppokäyttöisen ja tehokkaan palvelumallin. Tarjoamme työnantajille täysin kuluttoman pyöräetupalvelun, joka mahdollistaa pyöräedun tarjoamisen ilman taloudellista riskiä. Lisäksi tarjoamme työntekijöille kattavan pyörämalliston useista laadukkaista merkeistä.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Johtaminen###Valmennus###Yrityskulttuuri

Vaihto-opiskeluohjelmat oppilaitosten tapaan työpaikoille

15.05.2023

Vaihto-opiskeluvuodet ovat usein niitä mieleenpainuvimpia hetkiä opiskeluajasta. Sen lisäksi, että vaihto-opiskelulla on useita mieltä, kokemusta ja osaamista avartavia hyötyjä, voisi sen merkityksellisyyttä tutkia myös esimerkiksi motivaation, hyvinvoinnin ja tehokkuuden näkökulmasta.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi###Johtaminen###Yrityskulttuuri

Lahjat kertovat yrityksen kulttuurista

12.05.2023

Yrityksen kulttuuri ja identiteetti näkyvät konkreettisissa teoissa, jotka kuvastavat yrityksen, johdon ja henkilöstön nykyisiä arvoja ja toimintatapoja. Kulttuuria voidaan todentaa valinnoilla siitä, mihin rahaa käytetään - esimerkiksi lahjoilla omalle henkilökunnalle, asiakkaille ja kumppaneille, tai vaikkapa mahdollisille uusille työntekijöille. Liike- ja henkilökuntalahjat ovat yksi yrityksen identiteetin, työnantajamielikuvan ja kulttuurin näkyvimpiä konkreettisia tekijöitä, joilla on usein euromääräistä arvoaan merkityksellisempi viesti. Voiko kulttuuria kuitenkaan kehittää lahjavalinnoilla?


Lue uutinen (hrviesti.fi)