Uutiset

HR-viesti
Yrityskulttuuri

Kilpailuta yrityslaina netissä ilman reaalivakuuksia

23.01.2023

Vakuudetonta yrityslainaa voi hakea helposti netistä jopa 250 000 euroon saakka. Yleensä lainaa haetaan kuitenkin hieman vähemmän, esimerkiksi 30 000 euroa. Tällaisen vakuudettoman yrityslainan voi saada ilman reaalivakuuksia, kuten koneita tai kiinteistöjä. Yrittäjä itse toimii lainan takaajana.

Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi

Työsuhdepyöräpalvelun valinnalla on merkitystä

- ”Minulle henkilökohtainen hyöty on tärkeämpi kuin valinnanvapaus pyöräedussa”

15.01.2023

Työsuhdepyöräily on räjähdysmäisessä kasvussa, työmatkoja kuljetaan nyt pyörällä. Rahalliset säästöt ovat merkitykselliset auton jäädessä kotiin.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Yrityskulttuuri

Työnantajaopas auttaa kehittämään perhevapaakäytäntöjä

11.01.2023

Työelämästä perhevapaalle ja takaisin - perhevapaiden opas työnantajille -oppaassa esitellään selkeästi perhevapaisiin liittyviä käytäntöjä. Perheystävälliset käytännöt viestivät välittämisestä ja sitoutumisesta, joiden ansiosta myös työntekijä sitoutuu työnantajaan vahvemmin.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi###Yrityskulttuuri

Ainutlaatuinen kokousmiljöö tarjoaa kaikkea ja vähän enemmän unohtumattomiin yritystapahtumiin

11.01.2023

Keskellä Kauniaisten idylliä sijaitseva Työväen Akatemia kätkee sisäänsä täyden palvelun kokouspaikan, joka hakee vertaistaan.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi###Koulutus###Rekrytointi###Yrityskulttuuri

Kansainvälisen osaajan pehmeä lasku suomalaiseen työelämään

11.01.2023

Kansainväliset rekrytoinnit ovat isoja investointeja niin työnantajalle kuin Suomeen saapuvalle työntekijällekin. Ohjelmistoyhtiö The Qt Companyssa osaajat toivotetaan tervetulleiksi Oulun yliopiston Soft Landings -koulutuksilla, jotka helpottavat totuttautumista uuteen elämään.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Koulutus

Sparrausta työpaikan HR-projektiin

10.01.2023

Koulutuksessa voi tehdä työelämäkehittämisprojektin, saada siihen asiantuntijasparrausta sekä opintopisteitä.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Työlaki (Whistleblower)###Yrityskulttuuri

Lakisääteinen ilmoituskanava auttaa riskien hallinnassa

10.01.2023

Ilmoituskanavan perustamisen siirtymäaika on käynnissä parhaillaan. Ilmoituskanava on hyvä väline vastuullisen organisaatiokulttuurin rakentamiseen ja riskien hallintaan. Hyvin toteutettu kanava palvelee kaikkia osapuolia.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi

Juhlapuheista käytäntöön

Kirjoittaja: Tony Dunderfelt

29.11.2022

Työhyvinvointitutkimus on Suomessa maailman huippuluokkaa. Meillä on kansainvälisesti katsottuna myös satsattu todella paljon työturvallisuuteen, johtamiseen, työterveyteen ja työyhteisöjen kehittämiseen. Olen itse kouluttanut näitä teemoja 1980-luvulta lähtien ja kirjoittanut paljon ihmisen psykologisesta itsetuntemuksesta.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi

Yhteisöllinen mobiilisovellus tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia

24.11.2022

Ylikuormittuminen, stressi ja eristyneisyyden tunne heikentävät henkilöstön hyvinvointia. Työyhteisöjen tarpeisiin suunniteltu mobiilisovellus tukee hyvinvointia ohjaamalla yhteisöllisyyteen ja omien tarpeiden kuuntelemiseen.


Lue uutinen (hrviesti.fi)
Hyvinvointi###Johtaminen###Yrityskulttuuri

HENRY ry ja HR Viesti sisältöyhteistyöhön

23.11.2022

Muuttuvassa työelämässä johtamistaitojen ja osaamisen jatkuva kehittäminen on kriittinen menestystekijä. HR Viesti ja HENRY tarjoavat HR-päättäjille helpon tavan pysyä ajan hermolla tuomalla henkilöstön johtamiseen ja kehittämiseen liittyvät sisällöt osaksi HENRYn uutissivustoa.


Lue uutinen (hrviesti.fi)