12.09.2023

Ihmisen elämän timantti

Menestyksen ja onnellisuuden strategia

Perusteellinen paneutuminen työhön ryyditettynä perhe- ja vapaa-ajan elämän vaatimuksilla on johtanut suureen paradoksiin: meillä ei ole aikaa syventyä omaan elämäämme. Todellisuudessa kysymys ei kuitenkaan ole ajan hallinnasta vaan elämän hallinnasta.

Tämä kirja tarjoaa eväät strategiamatkalle, jolla otat elämäsi hallintaasi. Strategia, johtaminen, osaaminen ja vuorovaikutus ovat menestyksen timantin viisteet, joita elämänhallinnassa tarvitset.

Globaali kilpailu on tehnyt Suomen, sen yritysten ja organisaatioiden sekä yksittäisten ihmisten elämän yhä vaativammaksi. Ympäristö on monimutkainen ja ympäristön muutokset ovat nopeita ja vaikeasti ennakoitavia. Kilpailu parhaista opiskelu- ja työpaikoista on kovaa. Ilman hyvää osaamista ja sen jatkuvaa kehittämistä on vaikeata menestyä työelämässä. Mitä vaativampiin esihenkilö- ja johtamistehtäviin etenemme, sitä enemmän operatiivisen tehokkuuden lisäksi vaaditaan strategista näkemystä, johtamis-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Ihmiselon strategisten valintojen koko kirjo löytyy Mikan kirjasta. Kirja kannustaa arvioimaan omat menestystekijänsä ja löytämään omat strategiset valintansa eli reseptit elämänsä hallintaan. Lukusuositus kaikille analyyttisestä ajattelusta pitäville ja itsensä hyvää johtamista tavoitteleville.”

Jorma Eloranta, vuorineuvos, hallitusammattilainen

”Teoksen lähtökohta on virkistävä poikkeus nykytrendiin, kirjassa tuodaan puhetta tunteista ja inhimillisyydestä strategia- ja johtamistyön viitekehykseen. Suosittelen kirjaa kaikille, ja uskon sen avautuvan erityisesti liiketoiminnan strategioiden ja johtamisen ajatusmalleihin tottuneille.”

Kirsi Elina Kallio, tietokirjailija, organisaatiokonsultti, johtamisvalmentaja

KTM, LJK Mika Kamenskyllä on mittava kokemus sekä yritysten että johtajien osaamisen kehittämisestä. Hän on konsultoinut satoja yrityksiä, tuhansia johtajia ja kymmeniä tuhansia ihmisiä 40-vuoden aikana.

Kirjan löydät täältä