Vuoden veritaslainen & Future-ohjelma

22.05.2019

Veritaksen arjessa tulee jatkuvasti eteen yhteiskunnallisessakin keskustelussa vahvasti esillä olevia asioita ja tilanteita, jotka osaltaan todistavat käynnissä olevasta työelämän murroksesta; tulorekisterin käyttöönotto muuttaa prosesseja, prosesseja virtaviivaistetaan, robotit voivat hoitaa osan rutiineista ja niin edelleen. Tämän murroksen äärellä olemme entistä enemmän havahtuneet siihen, että pääasiassa uuden oppiminen tapahtuu työtä tekemällä, eteen tulevia haasteita ratkomalla ja toisten kanssa keskustelemalla ja yhdessä töitä tekemällä. Pari käytännön esimerkkiä oppimiseen kannustamisesta ja monipuolisista oppimisen tavoista:

  • Veritaksessa valitaan vuosittain Vuoden veritaslainen, joka on ajan hermolla oleva oman osaamisensa kehittäjä, ennakkoluuloton oppija ja auttaa muita kehittämään osaamistaan. Vuonna 2018 Vuoden veritaslaiseksi valittiin työnsä ohella opiskeleva palvelupäällikkö Mirka Salmi, joka kannustaa tiimiään jakamaan ideoita ja kehittämään työtapoja yhdessä: ”Aina voi kokeilla uutta ja joskus kokeiluista syntyy kultakimpaleita!”. Mirka palkittiin oppimislahjakortilla, joka hänen oman tarpeensa mukaan on joko aikaa oppimisille, kirjallisuutta, seminaarimaksuja tai muuta oppimista tukevaa.
     
  • Vuonna 2019 käynnistetty lähes vuoden kestävä Future-ohjelma, jonka tavoitteena on kehittää Veritaksen kyvykkyyttä tulevaisuudessa eri puolilta organisaatiota olevien osallistujien kehittymisen ja kehittämispanostuksen kautta. Ohjelman aikana laajennetaan osallistujien kokonaiskuvaa työeläkealasta ja toimintaympäristöstämme, ratkotaan liiketoiminnan haasteita projektitöiden kautta, tutustutaan tulevaisuuden megatrendeihin ja workshopataan omaa tulevaisuuttamme pienenä, mutta sitäkin osallistavampana työyhteisönä ja ketterämpänä työeläkeyhtiönä

Jenni Kosunen - Henkilöstöjohtaja, Veritas Eläkevakuutus

Takaisin listaukseen

Tykkää

ääntä