Meillä jokaisella on lupa oppia.


Hei, miten sinä opit uutta? Kerro oma tarinasi!
Haussa 100 Lupaa oppia!

Inspiroidutko oppimisesta? Oletko ikuinen oppija?
Tunnistatko ympäriltäsi ihmisen, joka on tehokas oppija? 

Jos vastasit kyllä, tämä hanke on sinulle! Kerro oma #lupaoppia -tarinasi!

Lupa oppia -muutosliike kerää yhteen 100 erilaista tapaa oppia. Ilmianna itsesi tai vaikka työkaverisi ja kerro miten jatkuvaa oppimista käytännössä voi tehdä: tiimin kanssa töissä? isolla rahalla vai ilmaiseksi? työajalla vai omalla ajalla? nopeasti? hitaasti? verkossa? luokkahuoneessa? - vai miten? Etsimme tässä kampanjassa erityisesti konkreettisia esimerkkejä työssäoppimisen uusista tavoista, jotka päivittävät hyvin omaa ammattiosaamista muuttuvan työelämän vaatimuksiin. Milloin sinä sait luvan oppia - ja kuka sen antoi?

Tarinat julkaistaan HENRY ry:n Lupa oppia sivustolla, jossa niitä voi käydä lukemassa ja inspiroitua itsekin oppimaan uudella tavalla.

Lupa oppia löytyy myös somesta tunnisteella #lupaoppia.

Lupa oppia on uudenlainen muutoshanke, jossa käynnistäjinä ovat HENRY ja sen strategiset kumppanit Accenture, Oppia.fi, Personnel ja Veritas Eläkevakuutus. Lupa oppia -hanke haluaa käynnistää keskustelua jatkuvasta oppimisesta ja sitä edistävästä ilmapiiristä sekä saattaa yhteen erilaisia keskustelijoita jatkuvasta oppimisesta ja osaamisen uudistamisesta.


Lupa oppia -blogit: 

Lupa oppia - Miten norsu syödään?
Marita Salo

Lupa oppia - Retoriikasta motoriikkaan
Olli-Pekka Ihalainen

Meillä jokaisella on Lupa Oppia – ethän ole jarruna tässä junassa!
Terhi Mäkelä

Työ, ansainta ja lupa oppia
Petri Väyrynen

Lupa Oppia: Työkykyjohtamisen kruunu ja klaava
Katri Wänninen