Meillä jokaisella on lupa oppia.


Hei, nyt opitaan oppimaan! Kerro oma tarinasi!
Haussa 100 Lupaa oppia!

Inspiroidutko oppimisesta? Oletko ikuinen oppija? Tunnistatko ympäriltäsi ihmisen, joka on tehokas oppija? Haluatko päästä mukaan oppimisen maailmaan?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, tämä hanke on sinulle! Kerro oma #lupaoppia -tarinasi!

Lupa oppia -muutosliike kiihdyttää nyt vauhtia ja keräämme 100 erilaista tapaa oppia. Ilmianna itsesi tai vaikka työkaverisi tai ystäväsi ja kerro miten jatkuvaa oppimista käytännössä voi tehdä: koulutuspäivillä vai tiimin kanssa töissä, isosti vai pienesti, yksin vai yhdessä, kalliisti vai maksutta, työajalla vai omalla ajalla, verkossa vai luokkahuoneessa vai miten? Etsimme tässä kampanjassa erityisesti konkreettisia esimerkkejä työssäoppimisen uusista tavoista, mutta meitä kiinnostaa myös jatkuva oppiminen, jonka tavoitteena on päivittää omaa ammattiosaamista muuttuvan työelämän vaatimuksiin. Milloin sinä sait luvan oppia - ja kuka sen antoi?

Ilmoittaudu mukaan 100 Lupaa oppia -kampanjaan täällä ja kerro oma oppimisen tarinasi 15.8.2019 mennessä. Tarinat julkaistaan HENRY ry:n Lupa oppia sivustolla, jossa niitä voi käydä lukemassa ja ehkä inspiroitua tekemään itsekin jotakin uudella tavalla omaa oppimista näin edistäen.

Ilmoittautuneiden joukosta valitaan viisi kiinnostavinta tarinaa jatkuvasta oppimisesta ja nämä tarinat lähettäneet saavat kutsun kertomaan oman tarinansa Lupa oppia -tapahtumaan 10.9.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Osallistu ja haasta mukaan myös työkaverisi tai ystäväsi!

Lupa oppia löytyy myös somesta tunnisteella #lupaoppia.

Lupa oppia on uudenlainen muutoshanke, jossa käynnistäjinä ovat HENRY ja sen strategiset kumppanit Accenture, Oppia.fi, Personnel ja Veritas Eläkevakuutus. Lupa oppia -hanke haluaa käynnistää keskustelua jatkuvasta oppimisesta ja sitä edistävästä ilmapiiristä sekä saattaa yhteen erilaisia keskustelijoita jatkuvasta oppimisesta ja osaamisen uudistamisesta.

 


Lupa oppia -blogit: 

Lupa oppia - Miten norsu syödään?
Marita Salo

Lupa oppia - Retoriikasta motoriikkaan
Olli-Pekka Ihalainen

Meillä jokaisella on Lupa Oppia – ethän ole jarruna tässä junassa!
Terhi Mäkelä

Työ, ansainta ja lupa oppia
Petri Väyrynen

Lupa Oppia: Työkykyjohtamisen kruunu ja klaava
Katri Wänninen