Oppimista keski-iässä

25.06.2019

Oma intoni oppimiseen lähti, kun palasin työelämään lasten jälkeen. Takana on nyt pitkä ura saman yrityksen palveluksessa useammassa työtehtävässä. Viimeisin työrupeama alkoi 2001 hoitovapaan jälkeen. Suoritin aikoinani yo-merkonomin tutkinnon ja työskentelin vientilaskutuksen parissa muutamia vuosia, kunnes tuli mahdollisuus siirtyä palkkahallintoon.

Palkkahallinnon myötä tehtävät laajeni HR:ssä. Siitä innostuneena olen käynyt lukuisilla kursseilla sekä työajalla että omatoimisesti mm. avoimessa yliopistossa. Vuosi sitten suoritin henkilöstöalan ammattitutkinnon työn ohessa. Kipinä opiskeluun jäi ja tänä talvena pääsin HENRYn mentorointiohjelmaan aktoriksi. Se tie on nyt alussa, mutta tähän asti on ollut jo todella antoisaa. Syksyllä on tiedossa muutama päivä HR Business Partner –valmennuksessa. Sen jälkeen katson taas, mihin muuhun energia riittää.

Oppimiseni lähtee sisäisestä motivaatiosta ja omasta innostuksesta uusiin asioihin. Jatko-opintojen myötä verkostoni on viime vuosina kasvanut valtavasti. Sen myötä oppimista tapahtuu lisää ajatuksia vaihtamalla ja lukemalla.

Maarit Jamrozinski – Henkilöstöpäällikkö, Elematic Oyj

Maarit Jamrozinski - Elematic Oyj

Takaisin listaukseen

Tykkää

ääntä