EIT Digital Master School - Aikuisenakin mahdollisuus

27.06.2019

EU haluaa vahvistaa asemansa erilaisten ICT trendeissä tarjoamalla 2 vuoden Master School laajamittainen kaksoistuntintoa. omalta osaaltani eka vuosi Aalto Yliopistolla on ohi ja toista vuotta on alkamassa syksyllä 2019 Trento yliopistolla. Diploomityö on alkamassa kevällä 2020, kunhan löytyy kiinnostava ja sopivaa aihe.

Kun minut hyväksyttiin 2018 HCID ohjelmaan, en miettinyt pitkään vaikka minulla ei ollut entudestaan mitään asiantuntemusta HCID alalta, vain lähdin mukaan, koska halusin oppia uuttaa. 

Haasteita? juu, niitä löytyy. Kaikialla puhutaan siitä, että tarvitaan kehittää työelämässä olevien taidot ja samalla voidaan lukea että senioritadoiset työntekijät potkitaan pois työelämässä.

Näin 54 vuotiaisena opiskelijana olen kuullut monilta miksi lähtisi opiskelemaan kun todennäköisyys työllistyä opintojen jälkeen on huonot. Tosi hassua! Miksi oppiminen olisi vaan nuorten yksinoikeus? Kaikki ikäiset ihmiset elää EUssa, joten miksei yhdessä kehitetään EU ja Suomi, jota se pysyisi kilpailukykyisenä? Sitäpaitsi. Oppiminen on hauska, kokeilkaa vaikka!

 

 

ann sjökvist - EIT Digital Master School Student

Takaisin listaukseen

Tykkää

ääntä