Suosittu Agile HR -valmennusohjelma alkaa jälleen 26.9.2023

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan 31.8.2023 mennessä! 

Valmennusohjelma tarjoaa HR-ammattilaiselle osaamisen, ajattelumallit ja työkalut vaikuttavaan, strategiseen ja ketterään henkilöstöjohtamiseen sekä henkilöstökokemuksen muotoiluun. 

Valmennus on

  • HR-ammattilaisten suunnittelema ja toteuttama – ei teknologiakeskeistä ketteryyttä vaan rakennettu HR:lle
  • Intensiivistä, käytännönläheistä ja vuorovaikutteista – pääset myös soveltamaan oppimaasi konkreettisiin HR-aiheisiin
  • Soveltuu kaikenlaisille organisaatioille ja ketteryyden eri kypsyystasoille, täysin ketteristä organisaatioista hybridi-organisaatioihin, sekä myös tilanteiseen, joissa muutosmatka on vasta alkamassa

Materiaalit ovat englanniksi, ketterä terminologia tulee tutuksi sekä suomeksi että englanniksi, keskustelut ja valmennus on suomeksi.

Edellisen valmennuksen NPS oli täysi 100 ja keskiarvo 9,8.


Valmennuksen aikataulu:

Valmennussessiot:

- Ti 26.9. pienryhmät tapaavat klo 13-14 (tutustuminen ja ryhmittyminen)
- Ti 28.9. Sessio 1 klo 9 - 12
- Ti 10.10 Sessio 2 klo 9 - 12
- Ti 24.10 Sessio 3 klo 9 - 12
- Ti 31.10. Sessio 4 klo 9 - 12

Ryhmätyöt:

- to 5.10 klo 9 - 11
- to 12.10 klo 9 - 11
- to 26.10 klo 9 - 11
- to 2.11 klo 9 - 10.30

Lue lisää sinua varten kootusta tietopaketista

Tutustu myös yleisiin sopimusehtoihin tästä

Ilmoittautuminen on päättynyt. Voit vielä tiedustella paikkaa Henryn toimistosta henry@henry.fi. 


Koulutuksen toteuttaa

Koulutuksen toteuttaa Agile HR Community ja kouluttajana toimii Riina Hellström.

Riina on intohimoinen modernin henkilöstöjohtamisen ja organisaationkehittämisen uranuurtaja ja globaali ketterän HR:n vaikuttaja. Hänen johtamansa verkostokonsultointiyritys People Geeks on tunnettu ketteröittämisestä, transformaatioiden johtamisesta, HR-modernisoinnista ja muutosprojekteistaan.

Hän on perustanut kansainvälisesti tunnetun Agile HR Communityn vasta julkaissut kansainvälisesti kirjan Agile HR: Deliver Value in a changing world of work”.

Riina toimii käytännönläheisenä konsulttina, johtajana, puhujana ja ammattivalmentajana sparraten asiakkaitaan ottamaan harppauksia kohti tervettä, tuottavaa ja ketterää organisaatiota. Hän on ensimmäinen HR johtaja joka saavutti Certified Scrum Professional tason, sekä Scrum at Scale valmentajan sertifioinnin. Riina on taustaltaan diplomi-insinööri, ja hänellä on myös soveltavan neurotieteen maisterintutkinto Middlesexin yliopistosta. Kun hän ei työskentele, kirjoita tai valmenna, hän rakastaa mökkeilyä, musiikkia, tanssimista ja ravintolaelämyksiä.


Hinnat ja ilmoittautuminen 

Jäsenetuhinta HENRYn jäsenille on 1620 € + alv 24%. Hyödynnä jäsenetusi ja ilmoittaudu mukaan!
Huom! Jäsenhinnat koskevat myös kannatus- ja oppilaitosjäsenyyksiä. 

Olet tervetullut mukaan vaikka et olisi HENRYn jäsen. Hintasi on silloin 1800€ + alv. 24%. Tutustu HENRYn jäsenyyteen ja jäsenetuihin tästä.

Huomioithan, että vain maksamalla osallistumismaksun varmistat paikan valmennuksessa. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle laskun, jonka maksuehto on 14 päivää. Mikäli haluat lisätietoja käytännön seikoista, tutustuthan myös valmennuksen yleisiin sopimusehtoihin täällä

Tämän valmennuksen laskuttaa Henrietta Oy. 

Huomaa peruutusehtomme:

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta, mutta voit siirtää paikkasi maksutta toiselle henkilölle. Ilmoita tilallesi tulevan henkilön tiedot HENRYn toimistolle sähköpostitse henry@henry.fi.

Emme voi taata toista samanlaista HENRYn valmennusta, joten osallistumista ei voi siirtää toiseen valmennukseen. Sairastumistapauksessa emme valitettavasti palauta rahoja tai osaa rahoista valmennuksesta, mutta voit siirtää paikkasi toiselle henkilölle.

Tämän valmennuksen laskuttaa Henrietta Oy. Lasku lähetetään joko ilmoittamaasi verkkolasku- tai sähköpostiosoitteseen. Huomioithan, että vain maksamalla osallistumismaksun varmistat paikan valmennuksessa.

Huomaathan, että kouluttajalla on oikeus siirtää/perua valmennusohjelma, mikäli minimiosallistujamäärä ei toteudu.


Osallistujapalautetta:

Vahva suositus Agile HR sertifioinnille ajatuksen ohjaamisen työkaluna, joka opeillaan parantaa yhteistyötä ja raivaa kuiluja HRn sekä bisneksen välistä. Kun kaikilla on sama tavoite mielessä (asiakkaan etu) ja turhat esteet ajatustenkin tasolla on raivattu pois alta, niin voidaan keskittyä yhteisiin tuloksiin.Taru Pietikäinen, Global Senior HR Business Partner, Kone Oyj

”Jos haluatte HR:ssä hyödyntää moderneja tapoja asiakkaiden mukaan ottamiseksi kehitystyöhön sekä HR:n palveluiden muotoiluun - tälle kurssille kannattaa tulla mukaan.”, Sari Autio, HRD Manager, LähiTapiola