Tunnista työorientaatio – johda ihmistä

28.08.2024 klo 09:00 - 10:00

Osoite: Zoom
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Ihmisen kohtaaminen on johtamisen ja yhteistyön ydintaitoja. Siitä huolimatta keskusteluja leimaavat usein väärät tulkinnat. Puhumme toistemme ohi, eikä yhteistä ymmärrystä työn peruskysymyksistä aina löydy. Kyse on usein erilaisista työ- ja johtamisorientaatioista, jotka jumittavat yhteistyötä ja tuottavat turhautumista. Toisaalta juuri ihmisten erilaisuudessa piilee mahdollisuus nähdä asioita isommin ja tarkemmin.

Johtamiskohtaamiset ovat tilanteita, joissa rakennetaan ymmärrystä ja selkeyttä tai vastaavasti luodaan maaperää väärinymmärryksille ja törmäyksille. Työorientaatioiden vastavuoroinen tunnistaminen tarjoaa välineitä paremmille kohtaamisille ja tätä kautta tulokselliselle ja hyvinvoivalle yhteisölle.

Aamuwebinaarissa perehdytään erilaisiin työ- ja johtamisorientaatioihin, joista luultavasti tunnistat itsesi, lähijohtajasi, johdettavasi tai kollegasi. Tarjolla on työkaluja niin johtajille, johdettaville kuin työelämäkehittäjille yhteistyön karikkojen ratkaisemiseen. Tavoitteena on löytää keinoja parempiin johtamiskohtaamisiin.
 
Webinaarin alustajat ovat kokeneita työelämätutkijoita, kehittäjiä ja kouluttajia.     

Filosofian tohtori Annastiina Mäki on organisaatiokehittäjä, johtajuustutkija ja johtava konsultti Psyconilla. Hän on väitellyt johtajuuskulttuurin kehittämisestä. Somessa: X, LinkedIn

Kauppatieteiden tohtori Kimmo Mäki on korkeakoulupedagogiikan, organisaatioiden ja pedagogisen johtamisen kehittäjä ja tutkija. Hän työskentelee yliopettajana Haaga-Heliassa ja väitellyt korkeakouluopettajien työkulttuureista. Somessa: LinkedIn, X
 
Annastiinalta ja Kimmolta on ilmestynyt hiljattain kirja Johtamiskohtaamisten aallokossa – Tunnista työorientaatioiden voima, josta tarjolla myös meheviä makupaloja.
 
Webinaari toteutetaan zoom-alustalla, joten yleisöllä on mahdollisuus myös kysyä ja tuoda esille omia näkemyksiään. Tervetuloa!
 
 #johtaminen #johtajuus #työorientaatio #johtamiskohtaaminen #johtamiskulttuuri #itsetuntemus

>> Huom! HENRYn ilmoittautumiset ovat kesätauolla 15.6.-7.8.2024 ohjelmistopäivityksen vuoksi. <<
 

Ilmoittautuminen alkaa: 14.05.2024
Ilmoittautuminen päättyy: 27.08.2024

Ilmoittaudu tapahtumaan