TOIVOTTU UUSINTA: Viisas pääsee vähemmällä – Asiantuntijan selviytymispaketti ajanhallintaan

07.03.2024 klo 09:00 - 10:00

Osoite: Zoom
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Hukutko sähköpostiisi? Onko työpäiväsi täynnä jatkuvia keskeytyksiä ja tehottomia palavereja? Tuntuuko, että päivät ovat jatkuvaa tulipalojen sammuttelua? Jos nämä kuulostavat liiankin tutuilta, niin tämä koulutus on sitä mitä sinä tarvitset!
 
Työkalupakki tuottavaan työpäivään-koulutuksessa opit yksinkertaisia ja käytännöllisiä ratkaisuja jokapäiväisiin ajankäytön haasteisiin. Koulutusten opit perustuvat filosofian tohtori Sampo Sammaliston kirjoittamiin menestyskirjoihin sekä huippusuosittuun blogiin ”Viisas pääsee vähemmällä”.
 
Koulutus on suunnattu toimistoympäristössä työskenteleville asiantuntijoille, esimiehille ja toimihenkilöille, jotka tekevät sekä itsenäistä työtä että tiimityötä ja joiden tärkeimmät työvälineet ovat sähköposti, puhelin ja palaverit.


Koulutuksen sisältö
 
Miten vähennät sähköpostiin kuluttamaasi aikaa
 
Suomalaiset ajatustyöläiset käyttävät keskimäärin yli kolme tuntia päivässä sähköpostin parissa ja käsittelevät 112 sähköpostia joka päivä. Käymme läpi helpon ja käytännöllisen kolmivaiheisen prosessin, jonka avulla voit puolittaa sähköpostiin kuluttamasi ajan sekä saavuttaa ja ylläpitää Inbox zero:n pysyvästi.
 
Kuinka suunnittelet ja priorisoit työtäsi paremmin
 
Kuluvatko työpäiväsi tulipaloja sammutellessa vai teetkö enimmäkseen oman työsi kannalta tärkeitä töitä suunnitelmallisesti? Opettelemme helpon menetelmän, jolla voit suunnitella työpäiviäsi ja työviikkojasi mielekkäästi ja tarkoituksenmukaisesti.
 
Miten työpäivä kannattaa aloittaa
 
Arviolta 90 prosenttia suomalaisista ajatustyöläisistä aloittaa työpäivänsä väärin ja tekevät itselleen karhunpalveluksen. Miten siis työpäivä kannattaa aloittaa ja miten sitä ei missään tapauksessa kannata aloittaa? Tässä osiossa opit nämä asiat.
 
Kouluttajasta
 
Filosofian tohtori Sampo Sammalisto on suosittu tietokirjailija, bloggari ja valmentaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus tutkimuksesta ja asiantuntijatyöstä sekä pienistä että suurista organisaatioista.
 
Hänen kirjoittamansa menestysteos “Viisas pääsee vähemmällä – 52 niksiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään 2.0” on nykyaikaisen ihmisen selviytymisopas, joka on auttanut tuhansia ihmisiä elämään tuottavampaa, stressittömämpää, kiireettömämpää ja onnellisempaa elämää.
 
Sampon tavoitteena on auttaa ihmisiä parantamaan työ- ja vapaa-ajan tapojaan ja siten parantamaan elämäänsä. Hän on omien ja asiakkaidensa kokemuksien kautta huomannut, että yllättävän pienillä arjen tapojen muutoksilla voi olla äärimmäisen suuri merkitys tuottavuuden ja onnellisuuden kannalta.
 
Sampo on Suomen kokenein ajanhallintakouluttaja ja on kouluttanut yli 13.000 ammattilaista yli sadassa organisaatiossa yksityisellä, julkisella ja kolmannella sektorilla.Hänen asiakasyrityksiinsä lukeutuvat mm. Elisa, If, Nasdaq, Kesko, LähiTapiola, Nordea, Oracle, Siemens, Suomen Pankki ja Wärtsilä. Sampon blogin löydät osoitteesta: viisaampaatyota.com.
 
Asiakaspalautteen perusteella 92% suosittelisi koulutusta kollegoilleen ja läheisilleen. Näin Sampon koulutuksiin osallistuneet kommentoivat:
 
”Kiitos, yksi parhaista koulutuksista 20v työuran aikana!”
”Koulutuksessa ymmärsin mitkä asiat todellisuudessa syövät työaikaani eniten.”
”Paljon konkreettisia vinkkejä työkaaoksen hallintaan.”
”Hyvä ja tärkeä aihe. Asiaan perehtynyt ja hyvä kouluttaja, erinomaiset ja vakuuttavat esiintymistaidot. Kiitos!”
”Hyvä rento esitys, ei turhaa pönötystä.”
”Kiitos. Silmiä avaavaa. Aidosti.”
”Tunnistin koulutuksessa oman sähköpostiaddiktioni ja sain vinkit joilla pääsen siitä eroon. Kiitos.”
”Hyvä ja tarpeellinen koulutus tietotyöläisille, jotta estettäisiin työuupumus ja loppuun palaminen.”
”Hyvä koulutus, joka tarjosi suoraan sovellettavia asioita.”
”Otan tekniikoita käyttöön heti.” Tämä webinaari on toivottu uusinta. Webinaari toteutettiin 16.11.2023 ja se sai paljon positiivista palautetta. Tässä otteita palautekyselymme kommenteista:

"Kouluttaja antoi konkreettisia vinkkejä eikä pelkkää luentoa. Todella hyvä ja mahtava kouluttaja! selkein ja hyvin esimerkein avattiin asioita. Sain hyvät työkalut ajanhallintaan heti käyttööni."

"Konkreettisia keinoja ja todella hyvä ja selkeä esityksen rakenne, sekä puhuja."

"Konkreettiset vinkit helpottamaan omaa arkea"


Tutustu myös Sampon kirjoittamaan blogiin: 16.11.2023 Miksi työpäivää ei kannata aloittaa sähköpostilla, tästä linkistä.

Ilmoittautuminen alkaa: 12.12.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 06.03.2024

Ilmoittaudu tapahtumaan