Yliopiston apteekki kutsuu HENRY Fellowsit jäsentilaisuuteen

21.03.2023 klo 16:30 - 18:30

Osoite: Yliopiston Apteekki, Valimotie 7, 00380 Helsinki
Järjestäjä: HENRY Fellows -verkosto


HENRY Fellows on järjestänyt viimeisen vuoden aikana sarjan tilaisuuksia, joissa on käsitelty HR-johdon yhteistyötä organisaation muiden toimintojen kanssa.
 
Sarjan päättää tilaisuus, jossa paneudumme toimitusjohtajan ja HR:n väliseen yhteistyöhön eri osa-alueilla.

Saamme tähän kiinnostavan näkökulman kun tilaisuuden isännät, Yliopiston Apteekin toimitusjohtaja Kimmo Virtanen ja  henkilöstöjohtaja Sami Laine kertovat mitkä ovat toimivan yhteistyön elementit .

Tilaisuudessa on tarkoitus pohtia, keskustella ja jakaa kokemuksia yli toimialarajojen.
 
klo 16.30 -  Iltapäiväkahvi ja verkostoituminen
klo 17.00 -  Esitykset alkavat
klo  17.45 – Keskustelua ja kysymyksiä
klo 18.15 -  Loppuyhteenveto
 
Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 15.3.2023. Huomaathan että paikkoja on rajoitetusti
 
 
Sami Laine on Yliopisto Apteekin henkilöstöjohtaja ja konsernin johtoryhmän jäsen. Samilla on monipuolinen noin 20 vuoden kokemus HR-johdon tehtävistä henkilöstövaltaisista organisaatioista. Samin sydäntä lähellä on jatkuva työntekijäkokemuksen parantaminen, yrityskulttuurin kehittäminen ja sen muotoilu sekä paremman arjen luominen.

Kimmo Virtanen on Yliopiston Apteekin toimitusjohtaja. Ennen Yliopiston Apteekkia hän on toiminut Oriola-konsernin johtoryhmässä 12 vuotta mm. Oriolan varatoimitusjohtajana ja Palvelut-liiketoiminta-alueen johtajana sekä Oriola Finland Oy:n toimitusjohtajana. Sitä ennen Kimmo on toiminut myös Componentan, Daniscon ja Cultorin johtotehtävissä. Kimmolla on kattava kokemus ketjumaisen liiketoiminnan johtamisesta lääke-, terveys- ja hyvinvointialalla sekä vahva osaaminen palveluiden kehittämisestä.Huom. Tämä tilaisuus on HENRYn Fellows-verkoston jäsenille, joille on lähetetty erillinen kutsu ja ilmoittautumislinkki sähköpostilla. HENRY Fellows on ainoa HENRYn verkostoista, jonka jäsenyyttä haetaan erikseen. Liity muihin verkostoihin omalla jäsensivullasi. 
 

Ilmoittautuminen alkaa: 06.03.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 16.03.2023