Yksilötähdistä kohti yhteisön kyvykkyyttä – Talenttiuden tulevaisuuden suunta?

17.03.2022 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Tervetuloa inspiroivaan aamuwebinaariin, jossa Renesansin organisaatiokonsultit Arja Julin-Nurmi ja Antti Kauppi avaavat näköaloja tulevaisuuden talenttiuteen ja sen rakentamiseen.  
 
Tulevaisuudessa organisaation tulee kyetä organisoitumaan eri tavoin eri tilanteissa. Nopeat asiakastarpeiden muutokset, uudet digitaaliset ratkaisut sekä kriisit haastavat muovautumiskykyä. Onnistuminen edellyttää uudenlaisia – menestyksen kannalta kriittisiä – talenttiuksia koko organisaatiossa.  
 
Talenttiuden käsite pitää määritellä uudelleen, kun talenttius ei rajoitu ylimpään johtoon eikä yksilöiden tiettyjen erityisosaamisten kehittämiseen.  Myös käytänteet talenttiuden tunnistamiseen ja sen kehittämiseen on syytä uudistaa.  Työyhteisön jäsenille on luotava tulevaisuudesta heitä motivoiva näkymä, joka vastaa heidän talenttiuspotentiaaliaan ja omaa kiinnostustaan ja jota rakennetaan yhdessä. Tulevaisuuden talentti vaikuttaa, verkostoituu, itseohjautuu, ottaa vastuuta ja hyödyntää oman osaamisensa lisäksi koko verkostoaan.  
 
Tule kuulemaan Renesansin näkemyksiä uudenlaisesta talenttiudesta, joka huomioi tulevaisuuden vaatimukset ja motivoi osaajia! 

Puhujina: 

Arja Julin-Nurmella on pitkä kokemus organisaatioiden uudistamisesta ja muutosten todeksi tekemisestä eri toimialojen suuryritysten ja organisaatioiden moniulotteisissa hankkeissa. Arjan vankka digitaalisen murroksen ymmärrys yhdistettynä liiketoiminta- ja HR-johtamisen kokemukseen antaa hyvän pohjan ihmislähtöiseen tulevaisuuden organisaatioiden kehittämiseen.   
 
Antti Kauppi on organisaatiopsykologi, jolla on laaja kokemus sekä suuryritysten että kasvuyritysten kehittämisestä. Hän työskentelee sekä kotimaassa että kansainvälisellä kentällä.  
 
HENRYn platinakumppani Renesans Consulting on kumppanisi uudistumisen kaikissa vaiheissa ja kaikilla tasoilla. Olemme erikoistuneet tulevaisuuden ennakointivalmiuksien rakentamiseen, uusiin organisoitumisen malleihin ja ihmiseen murroksessa.  
Tutustu meihin:?www.renesans.fi?ja ota uudistajayhteisömme seurantaan?LinkedInissä. 
 

Ilmoittautuminen alkaa: 04.02.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 16.03.2022

Ilmoittaudu tapahtumaan