WEBINAARI: Pysyvästi vähemmän stressiä Ouran sormuksella ja kuuden pysähdyksen taktiikalla

07.05.2020 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Elämme jatkuvan muutoksen aikaa, jota ei hallitse kukaan. Epävarmuus, kiire ja kova vauhti stressaavat jokaista, mutta palautuminen on yksilöllistä.  Unen funktio on palauttaa ja samaan aikaan tutkimukset kertovat, että joka neljäs työikäinen suomalainen kärsii uniongelmista ja masennus- ja ahdistushäiriöt ovat kasvussa.
 
HR-ammattilaisena kohtaat epätoivoisia esimiehiä ja hankalia tiimejä. Iso kysymys on, miten saada aikaan se muutos, jota haluaa? Miten vähentää stressiä pysyvästi, kun työpaikanvaihto ei enää ole vastaus?
 
Muutoksen tekeminen on meille vaikeaa ja pysyvän muutoksen tekeminen on tosi vaikeaa, koska ihmisaivot rakastavat rutiineja. Jaamme kokemuksia siitä, miten asiantuntijatiimi vahvisti yhteistyötään Ouran älysormuksen ja tiimicoachingin tuella. Miten yksilöt hyötyivät ja miten yhteistyö muuttui yhteisillä päätöksillä ja teoilla. Jos et toimi aivoystävällisesti, toimit aivoja vastaan.

Puhujina tilaisuudessa Päivi Äijälä ja Anjariitta Savolainen
 
Päivi ja Anjariitta ovat ICF:n näyttötutkinnon suorittaneita ammatticoacheja ja he ovat tehneet tiimicoacheina yhteistyötä edelläkävijäyritysten kanssa v. 2013 alkaen. Heidän teesinsä on, että neurotiede tekee saman perusteellisen muutoksen ihmisten kehittämiselle minkä digitalisaatio tekee työlle. Kesällä 2019 työ palkittiin, kun globaali International Coaching Federation hyväksyi Caleidocons™ tiimivalmennuksen ammatticoachien täydennyskoulutukseksi. 
 
Ymmärtämällä enemmän ihmisaivoja, stressiä ja unta onnistumme yhteistyössä paremmin. Yhteistyö tutkijoiden kanssa ja tieteeseen perustuva lähestymistapa on herättänyt kiinnostusta myös kansainvälisesti. He ovat puhuneet Caleidocons™ lähestymistavasta ja aivoystävällisistä tiimimenetelmistä ammattikehittäjille useissa globaaleissa konferensseissa. Kesällä 2019 Caleidocons sai ammatticoachien parhaan mahdollisen laatusertifikaatin, kun globaali International Coaching Federation hyväksyi Caleidoconsin tiimivalmennuksen. Caleidocons on osa Terkko Health Hub -yhteisöä.

HUOM! tämä tilaisuus järjestetään vain webinaarina!

Ilmoittautuminen alkaa: 12.03.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 06.05.2020

Ilmoittaudu tapahtumaan