WEBINAARI: Muutoksen mittaaminen on rikki - korjataan se!

23.04.2020 klo 09:00 - 10:30

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Miksi muutoksen mittaamisen on muututtava?
 
Jokaisessa organisaatiossa käynnistetään erilaisia muutoshankkeita kiihtyvällä tahdilla. Suurin osa muutoksista jää kuitenkin ”toivotaan toivotaan” -asteelle, ja vain harvassa organisaatiossa muutosten onnistumisprosentti on yli 30. Muutoksen toteuttaminen ja ohjaaminen on mahdotonta, jos läpinäkyvyys muutoksen etenemiseen ja sen esteisiin on heikko. Perinteiset kyselyt ja pulssimittaukset eivät taklaa läpinäkyvyyden tarvetta, koska tieto muutoksen tyssäämisestä tulee liian myöhään. Muutoksen johtamisessa ja läpiviennissä pitää pystyä tunnistamaan organisaatiosta nousevat tukitarpeet kirurgin tarkasti ja reagoimaan niihin lähes reaaliajassa.
 
Kimmo Vättö esittelee tuoreen oppaan pohjalta 
 • muutoksen mittaamisen ikuisia haasteita
  globaaleja mittaamisen trendejä
  nykyaikaista käyttäytymistieteisiin pohjautuvaa muutoksen mittauskonseptia
  mikä muuttuu?
Reetta Rajala kertoo
 • miksi muutoksen mittaaminen on välttämätöntä
  mitä mittauksen tuoman tiedon pohjalta voi tehdä muutosten onnistumisen varmistamiseksi
  miten muutoksen mittauskonseptia on hyödynnetty organisaatioiden muutosjohtamisessa

Tule pohtimaan kansamme mittaamisen murrosta ja miettimään, miten mittaustietoa pystytään hyödyntämään entistä tehokkaammin.
 
Kimmo Vättö on Celkee Insight® -mittausratkaisun yksi kehittäjistä. Celkee Insight on mittauspalvelu modernille johdolle, joka haluaa ymmärtää aidosti mitä organisaation eri osat, yksilöt tai asiakkaat ajattelevat muutosten onnistumisen kannalta tärkeimmistä asioista. Maaliskuusta 2020 saakka Celkee Insight on ollut osa CCEAa.
 
Reetta Rajala on Suomen suurimman muutosten läpivientiin erikoistuneen yrityksen CCEAn perustaja ja toimitusjohtaja. Hänellä oli 20 vuoden kokemus muutosten johtamisesta ja käytännön läpiviennistä erityisesti globaaleissa suurissa yrityksissä. Reetan mukaan muutosten johtaminen mullistui, kun tueksi saatiin uusi mittausratkaisu, jolla muutoksista ja niiden etenemisestä tuli mitattavia.

Tule pohtimaan kansamme mittaamisen murrosta ja miettimään, miten mittaustietoa pystytään hyödyntämään entistä tehokkaammin.

Tilaisuus on avoin kaikille, voit siis ilmoittautua vaikket olisi vielä HENRYn jäsen!
 

Ilmoittautuminen alkaa: 12.03.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 22.04.2020

Ilmoittaudu tapahtumaan