Voiko esimiehet korvata coacheilla? +WEBINAARI

07.11.2019 klo 09:00 - 10:00

Osoite: HENRYn toimisto, Keskuskatu 5 B, 8.krs, Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Coachingiin nopeasti yleistyvänä kehittämisen muotona liittyy organisaatioissa paljon odotuksia, mutta venyykö coaching kaikkeen, mitä siltä odotetaan? Laadukas, ammattitaitoinen coaching vastaa moneen haasteeseen, mutta ei kaikkiin. Toisaalta kaikki, mitä coachingiksi nimitetään, ei ole coachingia ja huonot kokemukset voivat vaikuttaa haluun käyttää sitä.

Sisäisten coachien yleistyessä raja esimiestyön ja coachin välillä saattaa joskus hämärtyä, jolloin esimiestyötä alkaa valua sisäisille coacheille. Ja tarvitaanko yleensäkään esimiehiä, jos on coacheja? Mikä on coachingin rooli itse- ja yhteisohjautuvuuteen pyrkivässä organisaatiossa?

Olisiko coachingista saatavissa strategisempia ja vaikuttavampia hyötyjä kuin monessa organisaatiossa on totuttu? Näistä ja muista kysymyksistä keskustellaan aamiaistilaisuudessa Business Coaching Center Oy:n executive coachien Tuovi Haikalan, PCC  ja Tiina Harmajan, PCC kanssa. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat pohtia coachingia astetta strategisemmasta näkökulmasta.
 


Executive coach, PCC Tiina Harmaja on suomalaisen coaching-alan pioneeri Suomessa ja Business Coaching Centerin perustaja. Hän on ollut mukana strategisten coaching-hankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa sekä rakentamassa coachingkulttuuria lukuisissa organisaatioissa jo vuodesta 2003

Executive coach, PCC Tuovi Haikala toiminut coachina ja valmentajana vuodesta 2009 alkaen. Hän on coachannut asiantuntijoita, esimiehiä, johtajia ja johtoryhmiä yksilö-, ryhmä- ja tiimiprosesseissa niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla johtajuuteen ja toimintakulttuuriin liittyvissä hankkeissa.
 

Twitter: @BCCcoaching  (  https://twitter.com/BCCcoaching )

#businesscoaching #coachingkulttuuri #strateginenarki #itseohjautuvuus #organisaationkehittäminen #strategia #toimeenpanontuki

Tutustu aiheeseen jo etukäteen oheisen linkin kautta Coachingin hyödyntäminen organisaatiossa
 

Ilmoittautuminen alkaa: 08.10.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 06.11.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan