Uusi monimuotoisempi perheystävällisyys

01.09.2022 klo 09:00 - 10:00

Osoite: Zoom
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Miten huomioida erilaisia perhemuotoja työyhteisön perheystävällisyydessä? Millaista tukea läheisen menettänyt tarvitsee? Miten tukea lapsettomia työelämässä?

Tule mukaan HENRY ry:n ja Monimuotoiset perheet -verkoston järjestämään koulutukseen, jossa saat uusia vinkkejä työyhteisön perheystävällisyyteen.

Saat vinkkejä, miten tukea esimerkiksi uusperheen tai sateenkaariperheen sosiaalista vanhempaa, yhden vanhemman perheen huoltajaa, kahden kulttuurin perheen vanhempaa, kaksosten tai kolmosten vanhempaa, adoptioperheellistä ja sijoitetun lapsen perhehoitajaa työn ja perhearjen yhteensovittamisessa.

Koulutuksessa ei huomioida vain lapsiperheellisiä vaan myös lapsettomia, jotka saattavat tarvita perheystävällisiä joustoja esimerkiksi lapsettomuuskriisin tai lapsettomuushoidoissa käymisen vuoksi.

Koulutus järjestetään torstaina 1. syyskuuta 2022 klo 9-10.30. Kouluttajana toimii Monimuotoiset perheet -verkoston työelämän erityisasiantuntija Tiina-Emilia Kaunisto. Puheenvuoron pitää myös puolison menettänyt kokemusasiantuntija.

Tilaisuus toteutetaan Zoomilla.

Ilmoittautuminen alkaa: 14.06.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 31.08.2022

Ilmoittaudu tapahtumaan