Ulos väärinkäsitysten viidakosta – ymmärrä OKR:t oikein

21.04.2022 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

OKR:t eli tavoitteet ja avaintulokset ovat pirullinen johtamisen malli. Nimen perusteella ne näyttävät hämäävän yksinkertaisilta, jolloin kuvittelemme ne ymmärtävämme. Todellisuus on kuitenkin toinen. OKR:t ovat radikaalisti uudenlainen tapa johtaa organisaatioita kohti itseohjautuvuutta, selkeää tarkoitusta, intohimoa ja onnistumista. Siinä onnistuaksemme meidän täytyy ymmärtää niiden todellinen luonne oikein. 

Tule oppimaan ja valmista itsesi johtamaan oman organisaatiosi muutosta. On melko todennäköistä, että OKR:t nousevat teilläkin keskusteluun ennemmin kuin myöhemmin. Yhdistämme webinaarissa Kotipizza Groupin konkreettiset ja syvät etulinjan muutoksen kokemukset muutoskonsultin laajempaan näkökenttään. Webinaari pyrkii olemaan samaan aikaan sekä kohottava että jalat maassa.

Puhujina:

Toni Paloheimo auttaa Tangible Growthissa organisaatioita kehittämään omaa muutoskykyään. Näkökulmansa ja oppinsa hän on ammentanut vuosista konkreettisia muutoksia eri organisaatioissa tehden ja johtaen. Hän on myös myyrä, mutta siitä lisää tilaisuudessa.

Mirka Palm on Kotipizza Groupin henkilöstöjohtaja, joka syttyy organisaatiokulttuurin kehittämisestä ja strategian inhimillistämisestä.

Ilmoittautuminen alkaa: 09.03.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 20.04.2022

Ilmoittaudu tapahtumaan