Työkaverisuhteiden vaiettu voima

14.09.2023 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Otammeko työpaikan toimivat työkaverisuhteet itsestäänselvyytenä? Hyvät suhteet ovat organisaation kulttuurin ja toimivan työyhteisön kulmakivi. Työyhteisösovittelija ja tietokirjailija Sanna Fäldt kertoo meille tässä webinaarissa käytännöllisiä näkökulmia siihen, miten työkaverisuhteiden merkitystä voi tuoda esiin ja lisätä sekä miten henkilöstöä kannattaa ohjata toimimaan silloin, jos suhteisiin tulee säröjä. Sanna on julkaissut keväällä aiheesta tietokirjan ”Sydämellä töissä”. Webinaari on suunniteltu niin, että sitä voi kuunnella on the go, eli tule mukaan vaikka työmatkalta tai lenkkipolulta. Webinaarissa on hieman interaktiota chatin kautta vastattavien kysymysten kautta. 
 
Kenelle
Henkilöstöhallinnon asiantuntijoille, jotka haluavat oppia lisäämään tietoisuutta työkaverisuhteiden myönteisestä merkityksestä työpaikoilla. 
 
Tavoite
Antaa käytännönläheisiä näkökulmia siihen, miten henkilöstön hyvinvointi ja tuloksellisuus linkittyvät työntekijöiden keskinäisten suhteiden hyvän hoitoon. 
 
Puhuja
Sanna Fäldt, työyhteisövalmentaja ja -sovittelija Bravers Oy’ssä. Tietokirjojen Nauti työstäsi! (Bazar Kustannus 20,19) Pirjo ja Tyyne - Kesytä sisäiset äänesi (Bazar Kustannus 2021) ja Sydämellä töissä (Avain, 2023) kirjoittaja.
@SannaFaldt, #sydämellätöissä

Ilmoittautuminen alkaa: 13.06.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 13.09.2023

Ilmoittaudu tapahtumaan