Tunneälyn merkitys johtamisessa

27.02.2024 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Tunneäly oli pitkään kiistanalainen käsite tutkijakentällä. Kuitenkin viimeisimpien tutkimusten ja trendien valossa tunneäly on noussut tulevaisuuden työelämän ja johtamisen avainosaamiseksi, joka ennustaa menestymistä ja on yhteydessä johtamistehokkuuteen. Tulevaisuuden työelämässä on jokaisen ammattiosaamisen ytimessä inhimillinen kohtaaminen ja vuorovaikutustaidot, sekä erityisesti johtamisessa psykologisen turvallisuuden rakentaminen. Nämä mahdollistavat innovatiivisen ja ketterän toiminintakulttuurin vahvistumisen ja yritysten menestymisen.

Mitä tunneäly on ja miten tunnistaa tunneälykkään johtamisen? Millä konkreettisilla toimenpiteillä voi työpaikalla kehittää tunneälyä?

Tule kuulolle webinariin, jossa asiantuntijat käyvät läpi mitä tunneäly on ja miten sitä voi mitata ja kehittää esimiestyössä.
 
Webinaarissa keskustelemassa Talogy Finlandin konsulttitiimin vetäjä Päivi Erkkilä, joka valottaa kuulijoille tunneälyn tieteellisiä saloja ja hyötyjä työelämän avainosaamisena sekä Konecranesin pitkän linjan HR-ammattilainen Heini Ylä-Outinen, joka kertoo kuinka heillä on tunneälyä hyödynnetty esimiestyön kehittämisessä

Ilmoittautuminen alkaa: 07.02.2024
Ilmoittautuminen päättyy: 26.02.2024

Ilmoittaudu tapahtumaan