Strategialähtöinen rekrytointi + WEBINAARI

01.09.2020 klo 17:00 - 19:00

Osoite: HENRYn toimisto, Keskuskatu 5 B, 8.krs, Helsinki
Järjestäjä: Rekryverkosto

Yritykset tekevät yleensä strategiansa näkökulmasta hyvin harkittuja ja valmisteltuja investointipäätöksiä. Sen sijaan rekrytointia ei aina ymmärretä investointina, vaikka sen taloudellinen merkitys on valtaisa.

Markku Kaijala ja Riitta Tolvanen ovat pohtineet tätä teemaa uunituoreessa kirjassaan Henkilöstö – strateginen investointi? Parhaille osaajille on ottajia. Kuka onnistuu saamaan heidät? Paraskin strategia voi toteutua vain ihmisten avulla. Siksi on tärkeää, että yrityksessä oikeat osaajat ovat oikeilla paikoilla, jolloin kyseessä on sekä organisaation että työntekijän näkökulmasta win–win-tilanne.

Kaikki perustuu rekrytointiin, ja siinä oikeanlaisiin kysymyksen asetteluihin ja valintoihin. Tällöin pitää osata valita, palkataanko organisaatioon kivenhakkaaja vai katedraalin rakentaja. Palkataanko henkilö avoinna olevaan tehtävään vai yhtiöön? Rekrytointi vaatii osaamista ja strategista ajattelua.

Parhaita osaajia joutuu usein etsimään ikään kuin kiven alta. Etsimisessä ja valitsemisessa vaaditaan luovaa ajattelua. Kannattaa pohtia, voisiko joku ei niin tyypillisen alan osaaja tuoda lisäarvoa johtoryhmän tai tiimin toimintaan. Ei siis kannata heti ensimmäiseksi rekrytoida Pekkaa Pekan tilalle, he sanovat oman kokemuksensa pohjalta.

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta kirjan kirjoittajien kanssa.

Ilmoittautuminen alkaa: 02.06.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 31.08.2020

Ilmoittaudu tapahtumaan