Seniorivaiheen tehokkuus työelämässä, hiljaisen taidon siirto ja täysillä eläkkeelle + WEBINAARI

11.10.2018 klo 09:00 - 10:00

Osoite: HENRYn toimisto, Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs, 00100 Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry


WEBINAARI klo. 9.00-10.00. Klo.10:00. jälkeen osallistujilla on mahdollisuus jäädä keskustelemaan tilaisuuden pohjalta hetkeksi.
 
Paljonko sinun yrityksessäsi on ikäluokkaa 55+? Tiedätkö, kuinka motivoituneita he ovat tai miten he suhtautuvat tulevaan eläkeaikaan? Viimeiset työvuodet voivat olla jopa ne tehokkaimmat, kun mieltä askarruttavat asiat on käsitelty. 
Suomessa on reilu 800 000 työntekijää, joilla eläkkeelle siirtyminen tapahtuu seuraavan kymmenen vuoden sisällä, joten puhumme melkoisesta osaamispääomasta. Työnantajan kannalta on myös oleellista, miten tarvittava hiljainen tieto/taito saadaan siirrettyä joustavasti. Työntekijän näkökulmasta on mahtavaa, kun voi vielä viimeisinä työssäolovuosinaan kehittyä, antaa kaikkensa ja nauttia tekemästään. Tämä on sitä helpompaa, mitä paremmin tulevaan eläkkeelle siirtymiseen on valmistauduttu ja mitä avoimemmin asioista yrityksen sisällä voidaan keskustella.

Webinaarin puhujat Antti Harjuoja ja Mikko Aalto.
Antti Harjuoja on monipuolisen taustan omaava ihmislähtöisen liiketoiminnan, asiakaskokemuksen ja yrityskulttuurin kehittämisen ammattilainen. Antti vastaa Nextmile-palvelun kehittämisestä ja yritysyhteistyöstä. Mikko Aalto tietokirjailija ja ihmislähtöisen liiketoiminnan kehittäjä. Mikko on yrityskulttuurin kehittämiseen keskittyneen Milestone Coaching & Consulting Oyn perustaja ja Milestonen ihmiskäsitysmallin kehittäjä. Mikko on jäänyt eläkkeelle muutama vuosi sitten, mutta toimii edelleen aktiivisesti Milestonen kehitysprojekteissa mukana. 
 
Tilaisuuden järjestää Milestone Oy/Nextmile.

Ilmoittautuminen alkaa: 31.05.2018
Ilmoittautuminen päättyy: 10.10.2018

Ilmoittaudu tapahtumaan