Reflektio johtamistyössä – mitä ja miksi?

24.08.2022 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Reflektiokyky on johtamisen ydintaito. Mutta mitä johtamistyössä sitten pitää erityisesti reflektoida? Ja miten näihin havaintoihin kannattaa reagoida? Kun johtaja ymmärtää toimintaympäristöään, yhteisöään ja itseään, voidaan sanoa, että hänellä on erityislaatuinen kyky – Hänellä on johtamisvainua!
 
Tuore kirja Johtamisvainu – Näkemyksellisyyttä johtamiseen jäsentää kompleksista johtamistyötä ymmärrettävään muotoon. Se tarjoaa johtamisen ammattilaisille ja kehittäjille työkaluja itsensä ja ympäristönsä reflektointiin sekä vaikuttavaan johtamiseen. Tutkimustietoa ja käytäntöä yhdistävän teoksen kirjoittajina on joukko ansioituneita johtajuustutkijoita, työelämäkehittäjiä ja johtajia. 

Webinaarissa kirjan toimittaja Annastiina Mäki valottaa johtamisvainun näkökulmia keskustellen Pauli Juutin, Anita Rintala-Rasmuksen ja Paula Holtarin kanssa erityisesti huonon johtajuuden ja johtamisen ristiriitojen tunnistamisesta sekä niihin reagoimisesta.
 
Johtamisvainuun ja reflektointikykyyn sinua johdattelevat:
 
Annastiina Mäki, FT, KL, organisaatiokehittäjä ja johtajuustutkija, johtava konsultti, Psycon Oy Twitter, LinkedIn
Pauli Juuti, VTT, emeritusprofessori, dosentti ja tietokirjailija
Anita Rintala-Rasmus, PsL, Työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi, johtamisvalmentaja, senior advisor, Psycon Oy
Paula Holtari, PsM, johdon arvioija ja organisaatiokehittäjä, aluejohtaja, Psycon Oy
 
Webinaari toteutetaan zoom-alustalla, joten yleisöllä on mahdollisuus myös kysyä ja tuoda esille omia näkemyksiään. Tervetuloa!

#johtamisvainu #johtaminen #johtajuus #itsetuntemus #johtamiskulttuuri #puheeksiottaminen

Ilmoittautuminen alkaa: 31.05.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 23.08.2022

Ilmoittaudu tapahtumaan