Perehdytyksen kehittämisen mahdollisuudet +WEBINAARI

06.02.2019 klo 09:00 - 10:00

Osoite: HENRYn toimisto, Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs, 00100 Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Jokainen meistä tuntee perehdytyksen merkityksen. Onnistunut perehdytysprosessi rakentaa positiviista työnantajamielikuvaa ja johtaa palkitseviin työsuhteisiin. Haluamme parantaa perehdytyksen laatua, sillä tiedämme, mitä epäonnistuminen voi maksaa. Mikäli työntekijät eivät koe tulleensa huomioiduiksi jo perehdytysvaiheessa, he todennäköisemmin jättävät työnsä. Yrityksiltä kuitenkin puuttuu yllättävän paljon tietoa ja osaamista asian korjaamiseksi. Moni on juuttunut ”muistilista”-tyyppiseen lähestymistapaan, joka ei ota huomioon yksilöllistä kokemusta, eikä lisää työhön sitoutumista.
 
Tässä tilaisuudessa keskustellaan uudesta lähestymistavasta perehdytykseen konkreettisten esimerkkitapausten avulla. Puheenvuoro perustuu tammikuussa julkaistavaan “Onboarding: Getting New Hires off to a Flying Start”-kirjaan, jonka tanskankielinen alkuperäisteos on saanut lukuisia palkintoja ja mainintoja kotimaassaan. Tutkimustiedon ja 20 vuoden kokemuksen pohjalta kirjoittajat ovat kehittäneet Onboarding-mallin, joka rakentuu kuudesta ulottuvuudesta. Mallin avulla voidaan suunnitella ja toteuttaa systemaattinen perehdytysprosessi.
 
Puhujana toimii tanskalainen organisaatiopsykologi Christian Harpelund, joka on työssään erikoistunut perehdytysprosessien kehittämiseen. Hän on yksi ”Onboarding – Getting New Hires Off to A Flying Start” (2019) kirjoittajista ja Onboarding Groupin perustajajäsen. Harpelund saapuu Suomeen tapaamaan HENRY ry:n jäseniä TEMP-TEAM Finland Oy:n yhteistyökumppanina. Puheenvuoro on englanniksi.
 
Katso video: The Onboarding Model (EN)

Ilmoittautuminen alkaa: 11.12.2018
Ilmoittautuminen päättyy: 05.02.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan