Parempaa palvelua ja helpompaa johtamista – kehityshankkeet HR:n toiminnan tehostajana +WEBINAARI

14.03.2018 klo 09:00 - 14.03.2018 klo 10:30

Osoite: HENRYn toimisto, Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs, 00100 Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry
Yhteistyössä: Sofigate


Viekö exceleiden pyörittäminen aikaa varsinaiselta työnteolta? Turhauttaako sähköpostiin hukkuvien tehtävien etsiminen? Tuntuuko, että ei ehdi ajatella, kun hallinnollinen työ kuormittaa?

Digitalisaatio muuttaa kaikkia   elämän osa-alueita, eikä vähiten työtä ja sen tekemisen tapoja. Usein muutoksen taustalla on tarve modernisoida tarjottavia palveluita ja tarjota nykyaikaisia palvelukanavia. Säästyneet voimavarat voidaan suunnata toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen.
Kaksi Sofigaten asiakasyritystä esittelee, miten HR-palveluita on tuotu helpommin saavutettavaksi liiketoiminnalle, samalla selkeyttäen ja helpottaen esimiesten ja HR:n työtä sekä johtamista. Käymme läpi konkreettisin esimerkein, miten toimintaa ja palveluita lähdettiin kehittämään ja mitä hyötyjä on saavutettu.

Eija Hallikaisen, Senior Advisor ,Sofigate
Alustaa aamutilaisuuden.
 
Maria Kaikulaakso, Palkanlaskennan päällikkö, Lassila&Tikanoja Oyj
Maria Kaikulaakso on innostunut ja eteenpäin katsova johtaja, joka on määrätietoisesti vienyt palkanlaskennan kehityshankkeita eteenpäin ja tuonut uusia toimintatapoja organisaatioon. Muutokset ovat kasvattaneet työntekijä- ja asiakastyytyväisyyttä. 
Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka yhdessä asiakkaidensa kanssa on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Helsingin Tikanpesässä lasketaan noin 8000 työntekijän palkat, yhteensä 150 000 palkkalaskelmaa vuodessa.
 
Sari Herttuainen, Prosessipäällikkö, Palkeet – Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus
Sari Herttuainen keskittyy työssään takaamaan ihmiskeskeisen kehittämisen liiketoiminnan tavoitteita unohtamatta. Tinkimättömyydellä ja sitoutumisellaan Sari takaa suuren organisaation muutoshankkeiden onnistumisen.
Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) tuottaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja sekä muita vastaavia hallinnon tuki- ja asiantuntijapalveluja. Asiakkaana ovat valtionhallinnon virastot sekä valtion noin 73 000 työntekijää. 
 
Sofigate on suomalainen kasvuyritys, joka on 15 vuodessa saavuttanut edelläkävijän aseman Business Teknologia -alalla Pohjois-Euroopassa. Autamme asiakkaitamme onnistumaan erilaisissa digitalisaatioon ja palvelunhallintaan liittyvissä hankkeissa ja tehtävissä. www.sofigate.com

Ilmoittautuminen alkaa: 30.01.2018
Ilmoittautuminen päättyy: 13.03.2018

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Sari Herttuainen
Maria Kaikulaakso