Miten saat työkykyasiat johtoryhmän prioriteetiksi?

13.10.2022 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Tässä webinaarissa kuulet HR-päättäjien tuoreet ja konkreettiset vinkit, joiden avulla saat tuotua työkykyasiat johtoryhmän agendalle.
 
Työkykyjohtaminen on kiinnostavassa murroskohdassa, jossa risteää monta erilaista muutosta. Jotta organisaatiot pystyvät varautumaan näihin muutoksiin ja myös henkilöstö saadaan motivoitumaan työkyvyn yhteiseen kehittämiseen, myös ylimmän johdon on sitouduttava vahvasti työkyvyn johtamiseen.
 
Tässä webinaarissa kuulet HR-päättäjien konkreettiset vinkit, joiden avulla saat tuotua työkykyasiat johtoryhmän agendalle. Vinkit pohjautuvat Smartumin toteuttamaan tuoreeseen haastattelututkimukseen, jossa haastateltiin viittätoista HR-päättäjää suomalaisista organisaatioista.
 
Tilaisuuden pääpuhujana toimii Smartumin Customer Insight Lead, palvelumuotoilija Minna Rantama (VTM, muotoilija YAMK), joka toteutti HR-päättäjien haastattelututkimuksen keväällä 2022. Minna on työskennellyt suomalaisen työelämän kehittämisen parissa laaja-alaisesti mm. henkilöstökyselyiden asiantuntijana, perustamansa moniosaajien urakehitystä tukevan yrityksen Kumouksen kautta sekä strategia- ja arvoprosessien fasilitaattorina.
 
Tilaisuuden avaajana ja Minna Rantaman keskustelukumppanina toimii Smartumin asiakkuusjohtaja Kalle Lehtinen. Kalle on toiminut työkyvyn ja -hyvinvoinnin näköalapaikoilla jo yli vuosikymmenen ajan ja on vuosien varrella keskustellut työkykyasioista useiden satojen suomalaisten organisaatioiden HR-päättäjien kanssa.

Twitter: @MRantama @SmartumFi #työkyky #työkykyjohtaminen
 
Webinaaria voi hyvin seurata myös kävelyllä.

 

Ilmoittautuminen alkaa: 30.08.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 12.10.2022

Ilmoittaudu tapahtumaan