Miten parantaa johtamista kiireen keskellä?

23.11.2023 klo 09:00 - 10:00

Osoite: Etäyhteydellä
Järjestäjä: Työhyvinvoinnin edistäminen -verkosto

MITEN PARANTAA JOHTAMISTA KIIREEN KESKELLÄ?
 
Johtamisen kehittäminen on tärkeää, mutta miksi se usein jää arjen kiireiden alle?
 
Me kaikki ymmärrämme hyvän johtamisen merkityksen ja sen jatkuvan kehittämisen tarpeellisuuden. Hyvin usein kuitenkin arjen kiireet ajavat sen yli ja asiaa siirretään eteenpäin.

”Nyt on niin kiire, että ei ole aikaa johtamiselle” on lause, jota kuulee usein ja jonka pitäisi olla asenteena juurikin toisinpäin. ”Nyt kaikilla on niin kiire, että johtamiseen pitää käyttää ehdottomasti enemmän aikaa”.
 
Ari Rämö alustaa omia kokemuksiaan kansainvälistä yrityksestä ja siitä miten johtamisen kehittäminen on saatu liikkeelle konkreettisin askelin. Olennaista onnistumisissa on ollut kytkeä asia osallistujien todelliseen arkeen eli kalenteriin. Mitä ihmettä Ari tarkoittaa tällä – se selviää kun kohtaamme.
 

Lisätietoja tilaisuuden puhujista
 
Ari Rämö on kokenut yritysjohtaja, kirjailija ja luennoitsija, joka on vienyt teoriansa johtamisesta käytäntöön. Hän toimi 16 vuotta SICK Oy:n toimitusjohtajana ja on nyt vajaat kolme vuotta kehittänyt johtamista SICK konsernin eri tytäryhtiöissä ympäri maailmaa. Hänen mielestään johtamisesta tehdään usein liian monimutkaista ja jopa matemaattista, jolloin teoriaa on vaikeaa soveltaa arkeen. Parhaimmillaan johtaminen on kuitenkin hyvin yksinkertaista ja tuloksekasta.
 
Ari LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ari-rämö-6760195/
 
 
Antti Äikäs, toimitusjohtaja Freia Oy, väitöstutkija, Henryn työhyvinvoinnin edistämisen verkoston vetäjä. Hänen erityisosaamisensa on johtamisen ja henkilöstön kehittämishankkeiden suunnittelussa, prosessinhallinnassa ja taloudellisten vaikutusten arvioimisessa.
 
Antti Linkedin: https://www.linkedin.com/in/antti-äikäs-0499b354/

Ilmoittautuminen alkaa: 18.09.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 22.11.2023

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Ari Rämö
Antti Äikäs